Mergi direct la conținut »
"Prinţul" Cristea şi-a găsit echipă. Nu stă departe de Bianca
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > "Prinţul" Cristea şi-a găsit echipă. Nu stă departe de Bianca

„Prinţul” Cristea şi-a găsit echipă. Nu stă departe de Bianca

Adrian Cristea ( 30 de ani), fosta mare speranţă a fotbalului românesc, a fost refuzat de Rapid şi acum este în probe la Concordia Chiajna.

Adrian Cristea este aproape de un transfer la Chiajna, astfel că nu se îndepărtează prea tare de iubirea vieţii lui, vedeta tv Bianca Drăguşanu. Conducătorii echipei ilfovene speră să îl resusciteze pe ”Prinţ”. Concordia a mai încercat să resusciteze un alt mare talent al fotbalului românesc, Nicolae Mitea. „Nicky” n-a făcut însă mulţi purici acolo.

„Apropo de jucători noi, încercăm un pariu, personal, cu Adrian Cristea. Azi va veni aici şi vom negocia cu el. Să vedem dacă putem să-l determinăm să joace din nou fotbal la nivelul la care s-a făcut cunoscut”, a declarat Narcis Răducan, conducătorul ilfovenilor.

Şi pentru tehnicianul Marius Şumudică, Adrian Cristea reprezintă un pariu: „Îmi aduc aminte de antrenorul cu care am câştigat un titlu, de Mircea Lucescu, care avea mereu câte un pariu, de a regenera jucători. Pentru mine, Adrian Cristea e un pariu. Vom avea o discuţie şi, dacă el va dori să vină, pentru că la Chiajna nu sunt cine ştie ce condiţii financiare, asta mă face să gândesc că el vrea să joace fotbal. Dacă va accepta ce i se va propune şi va dori să reapară în circuitul fotbalului românesc şi să facă performanţă, atunci este binevenit”.

Close
Închide
  Close