”Briliantul”, 38 de ani, a trăit din nou mari emoții. Emoțiile de a deveni, din nou, tată. S-a petrecut la ora 7.44, vineri! Vinerea mare! Ziua în care ne reamintim, cu umilință și recunoștință, suferința și moartea Domnului.

Micuțul Tiago Adrian are 3.6 kilograme și 53 cm, după cum a dezvăluit fericitul tată, pe un site de socializare.

Tiago e nume de sfânt, traducerea în portugheză a apostolului Iacov.

Din punct de vedere etimologic, numele Iacov (Tiago) provine de la patriarhul Iacob și este legat de cuvântul ebraic ”akev”, care, în traducere, înseamnă câlcâi. După Vechiul Testament, Iacob la naștere se ținea de călcâiul fratelui său geamăn Esau.

Ce mai înseamnă Iacov
– cel care pune piedici;
– urmaș după… ;
– inșelător, ademenitor;
– Cel pe care Dumnezeu îl răsplătește.

Soția lui a născut vineri, prin cezariană, un băiețel de nota 10.

Sandra a avut o sarcină extrem de ușoară, dovadă că joi a fost, alături de Adi, protagonista unui pictorial realizat de Octavian Cocoloș, fotograful oficial al clubului Dinamo. Sandra a fost la piscină, unde a făcut ultimele exerciții recomandate de doctorul care asistat-o la naștere.

 

”Sunt extrem de fericită și recunoscătoare lui Dumnezeu pentru tot. Eu efectiv nu am știut ce înseamnă grețurile, îmi sunt străine simptomele cu care se confruntă majoritatea gravidelor. A fost o sarcină ușoară” – Sandra Mutu, pentru VIVA!

Fiica cea mică a lui Adrian Minune, pe scena „Vocea României“: „Se poate şi fără banii lui tati“. Cum a reacţionat Chirilă după prestaţia sa
Recomandări

Fiica cea mică a lui Adrian Minune, pe scena „Vocea României“: „Se poate şi fără banii lui tati“. Cum a reacţionat Chirilă după prestaţia sa


Doamna Mutu a ales un nume deosebit pentru fiul ei. Micuțul Tiago Adrian Mutu va avea o bonă, dar Sandra că va conta mult pe ajutorul venit din partea mamei sale.

”În mod cert sunt o variantă mai matură a mea acum, văd altfel conceptul de relație și lucrez cu mine zi de zi pentru a fi un soț cât mai bun pentru femeia pe care o iubesc. Împlinesc 38 de ani, cred că era timpul pentru niște schimbări în viața mea sentimentală”, a mărturisit Adrian Mutu în VIVA!.

Adrian Mutu a devenit tată. Are trei copii din mariajele anterioare

Adrian Mutu şi Sandra Bachici s-au logodit pe 1 ianuarie 2016, în Cuba. Evenimentul a avut loc pe o plajă, acolo unde Sandra a fost dusă de fotbalist pentru a cina. Căsătoria religioasă a avut loc de Valentines Day, în acest an.

În 2001, Mutu s-a căsătorit cu Alexandra Dinu, cu care are un copil, Mario (14 ani). Cei doi au divorţat în 2003. Apoi, în 2005, atacantul s-a însurat pentru a doua oară, de data aceasta aleasa fiind modelul dominican Consuelo Matos Gómez. Separat de dominicancă din 2014, divorțul oficial s-a pronunțat abia în această iarnă. Au doi copii împreună, Adriana Lea (11 ani), şi Maya Vega (9 ani).

Citiți și Adrian Mutu a ales numele moștenitorului său. Când e programată să nască Sandra, soția ”Briliantului”

Adrian Mutu a vrut să se pocăiască, pentru a-și salva mariajul cu Consuelo. De ce nu și-a îndeplinit ”Briliantul” dorința

Cine este iubita lui Gabi Balint. Neașteptat cu ce se ocupă Luciana Pop la Bistrița! GALERIE FOTO
GSP.RO

Cine este iubita lui Gabi Balint. Neașteptat cu ce se ocupă Luciana Pop la Bistrița! GALERIE FOTO

Horoscop 21 septembrie 2019. Trei zodii au o șansă URIAȘĂ să își schimbe viața în bine
HOROSCOP

Horoscop 21 septembrie 2019. Trei zodii au o șansă URIAȘĂ să își schimbe viața în bine