Mergi direct la conținut »
Mutu s-a căsătorit a treia oară. Fotbalistul și Sandra Bachici au devenit soț și soție în Cuba. “Savurez noaptea cu superba mea nevastă”
Sport Libertatea > Sport

Mutu s-a căsătorit a treia oară. Fotbalistul și Sandra Bachici au devenit soț și soție în Cuba. “Savurez noaptea cu superba mea nevastă”

Adrian Mutu și Sandra Bachici (22 de ani) și-au oficializat relația astăzi, la numai o zi după ce cunoscutul fotbalist a împlinit 37 de ani. Cei doi au început să se afișeze împreună anul trecut, întâi discret, apoi “pe față”, după ce zvonurile privind despărțirea “Briliantului” de Consuelo Matos, a doua soție, au fost confirmate.

Prima soție a lui Adrian Mutu a fost Alexandra Dinu. Cei doi s-au căsătorit în 2001, fiind nășiți de Gică Hagi, dar au divorțat trei ani mai târziu. Au împreună un băiat, Mario.

Al doilea mariaj al “Briliantului” a început în 2005, când atacantul român și dominicana Consuelo Matos și-au jurat reciproc credință. Maya Vega și Adriana Lea sunt cele două fete ale lor. 

Mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase! Savurez noaptea în compania prietenilor și a nevestei mele superbe. (Adrian Mutu, pe contul de Instagram)

”Te iubesc, sufletul meu!”, a scris Sandra lângă o fotografie realizată în timpul ceremoniei din Cuba. (FOTO: instagram.com/sandra01mutu)

Înainte de a-l cunoaște pe Mutu, Sandra Bachici a avut o relație de câțiva ani cu un alt fotbalist. Este vorba de Laszlo Sepsi, fundașul lui FC Nürnberg.

Prima dorință i s-a îndeplinit. I se va îndeplini și a doua?

De anul trecut, când a început să se vadă cu Sandra Bachici, Adrian Mutu a dat de înțeles pe site-urile de socializare că este îndrăgostit lulea de frumoasa brunetă.

Să o transforme pe Sandra în soția lui a fost una dintre cele mai arzătoare dorințe ale “Briliantului” în ultima vreme. În cele din urmă, aceasta i s-a îndeplinit.

Rămâne de văzut dacă Adrian Mutu va avea același succes și în plan profesional. Fotbalistul nu a ascuns că își dorește enorm să joace la Euro 2016. 

Close
Închide
  Close