MENIU CAUTĂ
02 Ian. 2018 09:21

Adrian Mutu și-a aniversat nevasta departe de țară. Sandra a împlinit 24 de ani și a fost sărbătorită în țara fostei neveste a sportivului

Distribuie

Fostul fotbalist Adrian Mutu a început anul cu o petrecere pe cinste în Republica Dominicană, unde a aniversat-o pe cea de-a treia soție a sa, Sandra.

Adrian Mutu s-a însurat pentru a treia oară în luna octombrie a anului trecut, cu aleasa inimii sale, Sandra. Nașii de cununie ai celor doi, care au împreună un băiețel pe nume Tiago, au fost antrenorul Cosmin Contra și partenera sa de viață, Alina.

Adrian Mutu și Sandra au petrecut Revelionul în Republica Dominicană, departe de meleagurile natale – asemenea altor sportivi români, acolo unde, de altfel, fostul fotbalist a și aniversat-o pe cea de-a treia soție a sa, care a împlinit 24 de ani.

Cei doi au petrecut pe cinste și s-au bucurat unul de prezența celuilalt, fiind mai îndrăgostiți ca niciodată.

„La mulți ani iubirea mea @sandra01mutu ❤️❤️❤️❤️ #birthdaygirl #24”, este mesajul transmis de Adrian Mutu soției sale.

De menționat este faptul că Adrian Mutu a ales să petreacă vacanța de sărbători și  aniversarea partenerei de viață chiar în țara de origine a lui Consuelo Matos Gomez, cea care i-a fost cea de-a doua soție și cu care are două fetițe, Adriana și Maya pe care, probabil, a mers să le și viziteze profind de șederea lui acolo.

Adrian Mutu a mai fost căsătorit cu Alexandra Dinu, din mariajul lor rezultnd un băiat pe nume Mario.


Citește și: Sergiu Curcă s-a spânzurat cu un cordon de la o haină. Ce a scris pe biletul de adio


 

Comentarii