Mergi direct la conținut »
Afirmații incendiare: ”Să demoleze stadionul și să facă un mall, un bordel sau un magazin cu droguri sănătoase!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Afirmații incendiare: ”Să demoleze stadionul și să facă un mall, un bordel sau un magazin cu droguri sănătoase!”

Afirmații incendiare: ”Să demoleze stadionul și să facă un mall, un bordel sau un magazin cu droguri sănătoase!”

Afirmații incendiare: ”Să demoleze stadionul și să facă un mall, un bordel sau un magazin cu droguri sănătoase!”. Constanța e capitala sportului românesc după ce Gică Hagi și echipa lui, Viitorul, au câștigat campionatul de fotbal, iar Simona Halep face furori în tenis.

De Octavian Cojocaru,

La capitolul bazelor sportive, Constanța e la pământ. Stadionul ”Farul”, care a purtat numele lui Gică Hagi în anii 2000, e o paragină și nici nu se întrevăd șanse de a se schimba această situație. Paul Neagu, antrenorul lotului naţional feminin de bob al României, s-a arătat siderat de starea jalnică în care arată baza sportivă ”Farul”, a anunțat cugetliber.ro

După retragerea din cariera de fotbalist, stadionul din Constanța a preluat numele lui Hagi, dar, după ce acesta a decis să preia pe Poli, în 2005, numele arenei a redevenit Farul.

Revenit la Constanţa din lumea largă, după un sezon competiţional de iarnă disputat pe arene sportive de cinci stele (în Germania, SUA, Austria, Elveţia, Canada sau Coreea de Sud), Paul Neagu a mers pe stadionul ”Farul”, dar a rămas interzis când a văzut peisajul. 

Paul Neagu FOTO: cugetliber.ro

Paul Neagu FOTO: cugetliber.ro

Afirmații incendiare: ”Să demoleze stadionul și să facă un mall, un bordel. E sălbăticie!”

”Am organizat o sesiune de testare la stadion, în vederea cooptării de noi sportive în lot. Am rămas îngrozit de ceea ce am găsit la stadion. Nu mi-a venit să cred. Este sălbăticie mare! Nu sunt toalete, vestiare. În schimb, la tot pasul poți găsi şoareci, pisici, câini, căpușe.

Am citit că ora exactă în sportul românesc se dă de la Constanţa. Asta însă numai datorită angajării în sport a unor oameni care vor ceva de la sport, un Hagi, o Simona Halep. Dar ce fac ceilalți 300.000 de locuitori? Ce face primăria?”, a declarat profesorul Paul Neagu. 

”Atunci să-l demoleze, iar în loc de stadion ar fi bine să se facă un centru comercial cu mall, cu jocuri automate, cu cazinou, cu baruri de noapte, cu un bordel, cu un magazin de droguri sănătoase. De mâine, mă antrenez la înot, în bazinul hotelului Park din Mamaia. Bingooo!”. 

SSC Farul, echipa suporterilor, va susține barajul de promovare în Liga 3. Dacă va ajunge iar în Liga 1, nu se știe unde va juca. 

 

Close
Închide
  Close