MENIU CAUTĂ
06 Iul. 2018 17:31

Alina Vidican a primit vestea că Cristi Borcea se însoară cu Valentina Pelinel. A avut o reacție la care nimeni nu se aștepta

Distribuie

Alina Vidican a avut prima reacție după ce s-a auzit că Cristi Borcea, fostul ei soț, se însoară cu actuala lui iubită, Valentina Pelinel.

În urmă cu câteva săptămâni, Stere, tatăl omului de afaceri Cristi Borcea, dezvăluia că acesta se însoară cu Valentina Pelinel după ce va fi eliberat din închisoare, lucru care s-a întâmplat în urmă cu câteva zile.

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, a reacționat după ce a aflat de planurile de însurătoare ale acestuia.

Dacă până de curând Alina Vidican reacționa vehement ori de câte ori auzea de Valentina pelinel, de data aceasta reacția ei a fost cu totul alta, potrivit wowbiz.ro.

Astfel, potrivit unor surse din anturajul Alinei Vidican, care este stabilită la Miami, aceasta adecis să nu se opună în niciun fel, ba chiar i-a transmis fostului partener de viață că se bucură pentru decizia pe care acesta a luat-o în ceea ce privește viața lui personală.

Alina Vidican a început chiar să le explice și copiilor pe care îi are cu Cristi Borcea care este situația și că acesta urmează să se recăsătorească.

Valentina Pelinel a mai fost căsătorită cu fostul politician Cristian Boureanu. La rândul său, Cristi Borcea a avut un mariaj cu Mihaela Borcea, cu care are trei copii: Patrick și gemenii Mihai Angelo și Antonia Melissa. După divorțul de Mihaela Borcea, omul de afaceri s-a însurat cu Alina Vidican, cu care are doi copii: Alexandru și Gloria.


Citește și: Previziuni Urania pentru perioada 7 – 13 iulie 2018. Lună Nouă în Rac. Venus va intra în zodia Fecioarei


 

Citește mai multe despre alina vidican, Valentina Pelinel, casatorie, Mesaj și Nuntă pe Libertatea.

Comentarii