MENIU CAUTĂ
28 Aug. 2018 11:44

Altă bătaie la un meci de fotbal din România. Una dintre victime a ajuns la spital

Distribuie

Altă bătaie la un meci de fotbal din România. Una dintre victime a ajuns la spital. Fotbalul mic e o sursă inepuizabilă de scandaluri. Ori în timpul meciurilor, ori la finalul acestora.

Ultimul caz s-a înregistrat, cum altfel?, în Dâmbovița, județul care conduce detașat într-o ierarhie neoficială a fotbalului combinat cu sporturile de contact.

Meciul din Liga 5 (Onoare Nord) Voința Bezdead – Flacăra Șuța Seacă, scor 1-1, s-a terminat cu bine. Spiritele s-au încins după finalul jocului.

Altă bătaie la un meci de fotbal din România. Totul a pornit de la o contestație

După ce arbitrul Andrei Ioniță a fluierat finalul partidei, oficialii oaspeților au depus o contestație la dreptul de joc al unui jucător folosit de echipa gazdă.

Imediat, s-a pornit „războiul' între jucători. Unul dintre ei, de la Șuța Seacă, a fost lovit grav, necesitând transportarea de urgență la Spitalul Județean din Târgoviște!

„S-au bătut ca chiorii. Totul s-a întâmplat imediat după ultimul fluier al arbitrului. Un motiv de harță l-a reprezentat și contestația făcută de cei de la Șuța Seacă pe un jucător al Bezdeadului.

Unii dintre jucătorii de la Șuța Seacă au fost loviți cu pahare în cap. Mai mult de atât, unul dintre ei a ajuns la Spitalul Județean de Urgențe din Târgoviște', a povestit un martor pentru dbonline.ro.


Citește și:

FOTO / Cum au fost surprinși Liviu Dragnea și Irina Tănase la nunta lui Dragnea Jr.

Imagine de excepție cu Gina, soția lui Dragnea Jr. în rochie de mireasă! Condusă la altar de tatăl ei, preotul Tătulescu

Comentarii