MENIU CAUTĂ

VIDEO / Amansio Paraschiv a fost învins în lupta pentru titlul mondial World ISKA, la Firenze! ”Arbitrul m-a oprit degeaba. Am fost furat!”

Distribuie

Amansio Paraschiv luptă pentru titlul mondial, la Firenze! Lupta cu Armen Petrosyan e în limitele categoriei 70 kg, versiunea ”World ISKA”.

ACTUALIZARE 9 decembrie. Amansio Paraschiv a fost învins în lupta pentru titlul mondial World ISKA, la Firenze!

Amansio consideră că a fost dezavantajat de arbitru, care l-a abandonat!

”Am știut de la început că luptând la el acasă o să fiu dezavantajat din toate punctele de vedere. După lovitura primită în timp ce eu dominam lupta, m-am ridicat imediat, iar arbitrul a oprit lupta, răpindu-mi șansa să mă pot lupta în continuare. Păcat, lumea a vrut să vadă lupta, dar arbitrul a distrus șansa mea de a continua. Nu se poate așa ceva, nu este corect. Adversarul meu știe că nu așa se câștigă și îl felicit că a recunoscut asta. Meciul este pierdut, asta este cea mai mare dezamăgire! Am făcut scandal și mi s-a oferit revanșa”, a scris Amansio pe un site de socializare.

Cel supranumit ”Vikingul” îl va întâlni, în cadrul galei din Italia, pe Armen Petrosian – luptător cu origini armene, care are acum cetăţenie italiană, în cadrul unui meci pentru centura mondială a versiunii ”World ISKA”, în cadrul circuitului VWS (Victory World Series), cei doi urmând să se lupte în cadrul categoriei 70 de kg, pe parcursul a 5 reprize a câte 3 minute, informează ziarulprahova.ro.

Amansio (palmares 33 de meciuri, 26 de victorii, dintre care 12 prin KO, 6 înfrângeri şi un egal) luptă pentru Centura ISKA, deţinută de Armen Petrosian (97 meciuri, 76 de victorii, dintre care 28 prin KO, 20 de înfrângeri şi un egal), la doar câteva luni după ce a fost adversarul fratelui celui mai sus menţionat, Giorgio Petroiyan, în gala Oktagon Bellator Torino – meci încheiat cu victoria la puncte a armeanului.

Amansio Paraschiv luptă pentru titlul mondial, la Firenze, după reguli Thai-box

De data aceasta, Amansio va lupta după reguli de Thai-box, misiunea sa fiind una foarte dificilă, într-o gală de top în sporturile de contact din Europa, cel mai ieftin bilet costând 33 de euro.

 

În total, la Firenze sunt programate în cadrul evenimentului 15 lupte, Amansio fiind singurul român angrenat în competiţie, care luptă sub steagul nostru, un alt luptător român – Roberto Gheorghiţă concurând pentru Italia, într-o gală internaţională cu luptători şi luptătoare din multe alte ţări (alături de Italia şi România), precum, SUA, Brazilia, Canada, Grecia, Belgia, Brazilia, Australia, Franţa, Albania, Moldova, Ucraina, Croaţia sau Columbia!

Citiți și Promotorul Eduard Irimia a dat lovitura în America! Superkombat a semnat cu gigantul TV CBS

Citește mai multe despre Amansio Paraschiv și Firenze pe Libertatea.

Comentarii