Mergi direct la conținut »
Andi Crângu confirmă: ”Arabii au venit la mai multe meciuri ale Petrolului!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Andi Crângu confirmă: ”Arabii au venit la mai multe meciuri ale Petrolului!”

Andi Crângu confirmă: ”Arabii au venit la mai multe meciuri ale Petrolului!”

În urmă cu aproximativ doi ani, Petrolul Ploiești a fost aproape să dea lovitura în România. Prahovenii puteau deveni noul Paris St. Germain de România, primul club din Liga I condus de șeici.

Contactat de SportNews.ro, directorul executiv al Petrolului, Andi Crângu (43 de ani), a confirmat informația oferită de site-ul nostru conform căreia fondul de investiții interesat de preluarea clubului era din Qatar:

”Da, este adevărat! Investitorii erau din Qatar, au venit la foarte multe meciuri ale Petrolului și de acasă, dar și din deplasare! Dar, atenție, veneau de fiecare dată fără ca noi să știm de prezența lor. Practic ne spionau, ca să-și facă o idee obiectivă asupra clubului nostru. Din păcate, interesul lor a scăzut odată cu arestarea lui Dan Capră.  Din păcate, la momentul actual, nu mai suntem în contact cu nimeni. Dar, mă repet, suntem deschși să discutăm cu oricine, în termenii cei mai serioşi, la o ofertă de 4, 5 milioane de euro”, a declarat Andi Crângu pentru SportNews.ro.

Fotbaliștii Petrolului s-au întors luni în Antalya, Turcia, pentru cel de-al doilea stagiu de pregătire. În acest al doilea stagiu, Petrolul va disputa trei meciuri amicale cu Terek Grozny (Rusia/ 7 februarie), Levski Sofia (Bulgaria/ 10 februarie) și ȚSKA Sofia (Bulgaria/ 12 februarie), întoarcerea în țară fiind programată pentru ziua de vineri, 13 februarie.

CITEȘTE ȘI » Surpriză imensă la Ploiești! Șeici qatarioți au vrut să cumpere Petrolul! De ce au picat negocierile cu ”lupii” și unde au decis arabii să-și investească banii! / EXCLUSIV

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close