11 Aug. 2017 23:22

Familia Iordănescu i-ar fi interzis să devină preot din cauză că „trăiește în desfrâu”. Andrei a făcut degeaba Teologia!

Distribuie

Andrei, 27 de ani, băiatul mijlociu al familiei Iordănescu, a renunțat la o posibilă sutană și viață monahală. După ce a absolvit Liceul Teologic și Facultatea de Teologie, tânărul s-a dedicat muncii de birou, făcând un master la Academia de Studii Economice.

Fostul selecționer Anghel Iordănescu este extrem de credincios. E cunoscut faptul că în timpul meciurilor avea un ritual și săruta cu patos un teanc de iconițe. Cum cariera de fotbalist a lui Andrei nu a avansat (a început la Steaua, dar s-a pierdut în meandrele concretului), acesta s-a concentrat pe școală. A terminat Teologia, dar nu a mai făcut nici un pas înainte! Ba s-a înscris și la un master, dar la Academia de Studii Economice. Iar în baza relațiilor și a intrărilor pe care le are, tatăl său i-a găsit serviciu călduț, într-o instituție unde se mută hârtii dintr-un birou în altul.

Mama Valeria nu-l lasă să fie preot!

“Pentru a deveni preot, Andrei ar trebui mai întâi să se căsătorească. Însă el trăiește în desfrâu, e idolul femeilor. Mama lui, Valeria Iordănescu, nu îi dă voie să devină preot, întrucât știe ce fel de viață duce”, spun apropiații familiei. În ceea ce privește fotbalul, Andrei se mulțumește, în ultima perioadă, cu cel pe… plajă, participând la competiții cu băieții de la VK Soccer, care activează și în liga a cincea, Campionatul Municipiului București.

Andrei Iordănescu mai are doi frați, Alexandru (22 de ani, fotbalist la Viitorul Domnești, Steaua II sau Concordia Chiajna II) și Edward, 39 de ani – antrenor la Astra Giurgiu, precum și o soră, Maria, care a lucrat ca model. l

Adio, călugărie, pentru căsătorie

În urmă cu mai bine de o lună, Libertatea a scris despre schimbarea radicală a lui Eduard Bandi, fotbalistul român care se călugărise! Fostul internațional și jucător de la Rapid a renunțat la haina monahală, după ce s-a însurat cu Laura. Fostul fundaș a și revenit pe teren, promovând în Liga 3 cu Bucovina Rădăuți (Suceava).


EXCLUSIV | Fiica celebrului comentator sportiv Dumitru Graur, vedetă la TVR 2. „Nu mi-e frică de șefi, cât mi-e frică de ce-mi va zice mama”


Loading...
Comentarii