De Daria Maria Diaconu,

Kiki Bertens (27 de ani, nr. 9 WTA) a abandonat joi, 31 octombrie, meciul din faza grupelor de la Turneul Campioanelor contra sportivei Belinda Bencic, din Elveția. În setul doi, sportiva din Olanda a ceurt ajutorul medoicului, după care a decis să se retragă din competiție. Kiki Bertens a ajuns în grupa roșie de la Turneul Campioanelor de la Shenzen după abandonul jucătoarei de tenis Naomi Osaka.

La o zi după ce a abandonat Turneul Campioanelor, Kiki Bertens a anunțat în mediul online încheierea colaborării cu Raemon Sluiter, care i-a fost antrenor în ultimii patru ani, notează Mediafax.

„Anul viitor nu voi mai continua să lucrez cu Raemon. Vreu să-i mulțumesc pentru tot ce-a făcut pentru mine în ultimii patru ani. Am crescut atât ca jucătoare, cât și ca persoană. Fără el, acest lucru ar fi fost imposibil. Mulțumesc pentru tot. Anul viitor voi lucra cu Elise (n.red. Elise Tamaela) în postura de antrenor”, a anunțat Kiki Bertens.

FOTO: EPA

Citeşte şi:

Școala din România unde elevi de 10 ani au colegi de bancă adulți de 35-40 de ani. ”Părinții vin să învețe carte ca să-și ajute copiii la teme”

DOCUMENTE DIN PRIMĂRIE! Firea a cheltuit 1,1 milioane de euro ca să facă publicitate spitalului de copii Gomoiu, construit cu supraevaluări ”cu 2.485%”!

Praful din atmosferă, criminalul nevăzut. Care sunt zonele din București unde poluarea este de peste patru ori mai mare decât limitele admise

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat
GSP.RO

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat

Horoscop 19 noiembrie 2019. Balanțele nu acceptă jumătăți de măsură
HOROSCOP

Horoscop 19 noiembrie 2019. Balanțele nu acceptă jumătăți de măsură