Mergi direct la conținut »
Argăseală: ”Am făcut cerere din ianuarie 2014 şi am primit dreptul de a folosi numele şi sigla pe încă zece ani, până în 2024. ^Și CSA Steaua are acest drept! E o tâmpenie”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Argăseală: ”Am făcut cerere din ianuarie 2014 şi am primit dreptul de a folosi numele şi sigla pe încă zece ani, până în 2024. ^Și CSA Steaua are acest drept! E o tâmpenie”

În urmă cu două luni, preşedintele Valeriu Argăseală a declarat, în exclusivitate pentru SportNews.ro, că OSIM a dat şi celor de la FC Steaua dreptul asupra numelui şi siglei, dar a recunoscut că şi cei de la CSA Steaua au primit acest drept! Mai multe detalii, AICI.

„Asta e competenţa în România, aşa funcţionează lucrurile în ţara asta. E o tâmpenie. Noi am făcut cerere din ianuarie 2014 şi am primit dreptul de a folosi numele şi sigla pe încă zece ani, până în 2024. Ne-au aprobat-o şi nouă, acum le-au dat-o şi celor de la CSA Steaua. E ca şi cum eu m-aş duce să înregistrez orice altă marcă celebră, Pro TV-ul sau orice altceva, şi mi-ar da şi mie dreptul să folosesc acest nume”, a răbufnit Valeriu Argăseală.

CSA Steaua a primit oficial certificatul de înregistrare a mărcii, a siglei, inclusiv cele două stele care reprezintă cele peste 20 de titluri naţionale câştigate. Cei de la Clubul Sportiv au dreptul să notifice gruparea patronată de Gigi Becali să nu mai folosească numele şi să plătească o parte din sumele câştigate din vânzarea de produse promoţionale cu însemnele celei mai titrate echipe din fotbalul românesc.

În caz că nu vor ajunge la o înţelegere, conducătorii celor două Stele se vor lupta, probabil, din nou în instanţă.

Nu este prima oară când Gigi Becali şi cei de la CSA, care aparţin în continuare de „patronul” istoric, Ministerul Apărării Naţionale, se află în război deschis. Latifundiarul s-a certat violent în multe rânduri cu generalii şi chiar a spus că nu-l interesează Steaua de dinainte de 2003, anul în care a preluat el echipa şi, dacă va fi nevoie, îi schimbă numele!

Close
Închide
  Close