Mergi direct la conținut »
PERFORMANȚĂ / Aur pentru Andreea Chiţu! A scăpat de complexul argintului!
Sport Libertatea > Sport > PERFORMANȚĂ / Aur pentru Andreea Chiţu! A scăpat de complexul argintului!

PERFORMANȚĂ / Aur pentru Andreea Chiţu! A scăpat de complexul argintului!

În penultima mare competiţie internaţională importantă la care a participat, judoka Andreea Chiţu a câştigat în Coreea de Sud, la Jeju, medalia de aur la Grand Prix-ul organizat de Federaţia Internaţională de Judo.

”Sunt foarte fericită că acum ,la final de an, am reuşit să cuceresc o medalie de aur. Mai am o singură competiţie la care voi participa până la încheierea acestui an. Cea de la Tokyo, unde sper să mă prezint la fel de bine”, a declarat Andreea Chiţu, pentru Sportnews.ro.

Anul 2014 se poate spune că a fost anul argintului pentru Chiţu, care începând cu Campionatele Mondiale din Rusia, de la Celiabynsk a obţinut  mai multe medalii de argint la competiţiile internaţionale, singura medalie de aur fiind obţinut  la Taşkent.

”Chiar mă gândeam că va fi un an al argintului. Dar lucrurile s-au dovedit a sta cu totul altfel spre marea bucurie. Mă bucur că am mai câştigat o nouă medalie de aur după Taşkent”, a adăugat Chiţu, care în clipa de faţă este considerată cea mai valoroasă judoka în activitate, din ţara noastră.

Close
Închide
  Close