Mergi direct la conținut »
Bănel Nicoliță se pregătește să devină din nou tată. ”Avem 60 de copii, o să fie 61”
Sport Libertatea > Sport > Bănel Nicoliță se pregătește să devină din nou tată. ”Avem 60 de copii, o să fie 61”

Bănel Nicoliță se pregătește să devină din nou tată. ”Avem 60 de copii, o să fie 61”

Bănel Nicoliţă nu stă degeaba în afara terenului de fotbal. Sportivul se pregătește să devină din nou tată și este atât de încântat de această funcție încât are deja 60 de copii! 

Din iarnă, o să încep din nou munca. Trebuia să stau, să mă pregătesc, dar o să revin. Nu am pus pe mine pentru că zi de zi fac antrenamente. C.S. Boureni este echipa la care joc acum, mă ocup şi de antrenamentele grupelor de copii. Mulţumesc familiei şi soţiei, care au înţeles că fotbalul e viaţa mea. La antrenamente vin copii foarte săraci, care venind aici au o masă caldă, lucru care mă bucură şi mai mult, pentru că reuşesc să fac ceva pentru ei. Am cumpărat o grădiniţă în care am 60 de copii. E o responsabilitate în plus, însă mă bucur, am şi eu fetiţa acolo. Îmi plac copiii foarte mult, acum am grijă de 60 de copii. Nu ştiu, o să vorbesc cu soţia, o să analizăm situaţia. Acum, avem 60 de copii, o să fie 61. Vom vedea pentru că e o mare responsabilitate. M-am gândit la viitorul familiei, la viitorul meu, pentru că va veni şi un moment în care va trebui să mă retrag din fotbal şi va trebui să am un bussines din care să mă întreţin”, a declarat recent Bănel Nicoliţă.

Bănel Nicoliţă şi soţia lui, Cristina, cu care s-a însurat în vara anului 2014, au împreună o fetiţă, în vârstă de trei ani, iar anul trecut au devenit din nou părinții unei fetițe. Cei doi îşi doresc cel puţin trei copii.

Citește și: 

Close
Închide
  Close