MENIU CAUTĂ
01 Sep. 2018 22:20

Bătăi pe stadion între suporterii Craiovei și cei dinamoviști. Fanii oaspeților, depistați cu lanțuri, cuțite și droguri

Distribuie

Bătăi pe stadion între suporterii Craiovei și cei dinamoviști în tribunele stadionului "Ion Oblemenco". Ultrașii s-au luat la bătaie, cu câteva minute înainte de startul derby-ului din Bănie.

ACTUALIZARE. „Ambiţiile ar trebui să fie doar de natură sportivă. În peluza unde s-au întâmplat incidentele provocate de fanii lui Dinamo sunt familii întregi cu copii, nu este normal ce s-a întâmplat. Sper ca spectacolul sportiv să nu fie alterat de acest scandal. Din păcate, în astfel de situaţii lucrurile pot degenera, dar cred că jandarmeria a calmat situaţia”, a declarat preşedintele Universităţii Craiova, Marcel Popescu.

Ultrașii au aruncat cu petarde și cu torțe și și-au împărțit pumni și picioare. Forțele de ordine au intervenit pentru a restabili ordinea și jandarmii au făcut uz de gaze lacrimogene. Suporterii gazdelor au păcălit vigilența forțelor de ordine și s-au dus peste rivalii de la Dinamo, pentru a le aplica o corecție. 

Incidentele au continuat şi în timpul meciului. În minutul 27, fanii dinamovişti au aruncat din nou cu petarde şi torţe în sectorul Craiovei. Apoi, ambele tabere au fost înconjurate de forţele de ordine, iar un fan a fost evacuat.

Jandarmii şi poliţiştii bucureşteni au depistat şi ridicat lanţuri, cuţite, obiecte pirotehnice şi droguri aflate în posesia suporterilor echipei Dinamo Bucureşti, care se deplasau, sâmbătă, cu două autocare la Craiova pentru meciul cu echipa Universitatea, în cadrul etapei a şaptea a Ligii I de fotbal, potrivit unui comunicat remis AGERPRES de Jandarmeria Capitalei.

”În urma acţiunii au fost depistate mai multe obiecte interzise la deţinere (lanţuri, cuţite, obiecte pirotehnice şi droguri) care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor Obiectele au fost depistate în două autocare oprite la un filtru organizat la intrarea pe autostrada Bucureşti – Piteşti”, se arată în comunicat.

Element frumos: suporterii olteni au pregătit o scenografie specială pentru jocul cu Dinamo, care spune povestea celor patru generaţii ce duc mai departe povestea Ştiinţei. De patru generaţii încoace, în acest loc de pe pământ, s-o dai pe Ştiinţa mai departe, e cel mai de preţ legământ”, a fost mesajul care a însoţit coregrafia oltenilor.

 

Liga 1, etapa 7. Universitatea Craiova – Dinamo 1-0. Meci superb, Koljici a deschis scorul! Încindente în tribune

Citește mai multe despre bătăi pe Libertatea.

Comentarii