Mergi direct la conținut »
BOMBĂ în Grant! Clubul Rapid a fost cedat unui italian
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > BOMBĂ în Grant! Clubul Rapid a fost cedat unui italian

BOMBĂ în Grant! Clubul Rapid a fost cedat unui italian

Rapid a primit la TAS dreptul de a juca în Liga I în sezonul viitor, iar veştile bune nu se opresc aici. Renzo Rossi, fostul secund al lui Cristiano Bergodi atât la formaţia giuleşteană, cât şi la Steaua, a anunţat că gruparea alb-vişinie a fost vândută:

”Pot să confirm că domnul Zamfir a semnat un precontract cu o persoană din străinătate pentru a vinde clubul. S-au întâlnit, au vorbit şi au semnat precontractul. Indiferent dacă Rapid era în Liga I sau în a II-a, persoana respectivă tot avea intenţia de a prelua clubul. E o persoană din Italia, din fotbal. Vor fi investiţii foarte echilibrate”.

Rossi a precizat că urmează să revină în Giuleşti. ”Voi avea o funcţie la Rapid. Noul finanţator ştie foarte bine care sunt problemele clubului. Vrea să fie totul confidenţial până se oficializează afacerea”, a spus italianul la Dolce Sport.

Italienii au planuri mari la Rapid: ”Trebuie să punem totul la punct. Bază, echipă, antrenori, tot. Dorim să construim un altfel de Rapid. Clubul merită asta”.

Renzo Rossi a dezvăluit pentru SportNews.ro că viitorul investior îi dă credit lui Viorel Moldovan şi nu caută alt antrenor: ”Vio a făcut adevărate miracole în Giuleşti, iar noi vrem să rămână în continuare antrenorul Rapidului. Voi discuta cu el, să vedem dacă vrea sau nu să mai rămână”.

 

 

 

 

Close
Închide
  Close