Mergi direct la conținut »
BRD Bucharest Open 2019. S-au pus în vânzare biletele. Guvernul plătește taxa de licență a turneului, de 1,4 milioane de lei
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > BRD Bucharest Open 2019. S-au pus în vânzare biletele. Guvernul plătește taxa de licență a turneului, de 1,4 milioane de lei

BRD Bucharest Open 2019. S-au pus în vânzare biletele. Guvernul plătește taxa de licență a turneului, de 1,4 milioane de lei

Biletele pentru ediţia 2019 a BRD Bucharest Open 2019, turneu feminin de tenis ce se va desfăşura în perioada 13-21 iulie la Arenele BNR din Capitală, s-au pus în vânzare cu preţuri cuprinse între 20 şi 75 de lei, informează site-ul oficial al competiţiei.

ACTUALIZARE 3 iulie. La turneul de la București nu va participa Simona Halep, dar vor fi nume precum Sorana Cîrstea și Ana Bogdan, eliminate de la Wimbledon încă din primul tur.

ACTUALIZARE 3 iulie. Guvernul României a aprobat în şedinţa de miercuri Hotărârea de Guvern privind suplimentarea bugetului Ministerului Tineretului şi Sportului din fondul de rezervă bugetară, pentru organizarea la Bucureşti a turneului internaţional WTA de tenis, a anunţat MTS pe pagina sa de Facebook. 

Suma, în cuantum de 1,4 milioane lei, reprezintă taxa de licenţă pentru organizarea turneului. 

„Prin achitarea taxei de licenţă, România reuşeşte să aducă turneul WTA de la Budapesta, permiţând astfel marilor noastre jucătoare de tenis să dispute la ele acasă meciurile care le vor permite acumularea de puncte pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020. Aducerea acestui turneu la Bucureşti este o veste foarte bună pentru România, care ne pune din nou, cu încă un turneu, pe harta ţărilor gazdă a unor competiţii de anvergură”, menţionează MTS.

Turnul BRD Bucharest Open va avea loc la Arenele BNR din Capitală în perioada 13-21 iulie şi va fi dotat cu premii totale de 250.000 de dolari. 

Tot miercuri, în şedinţa de Guvern, s-a aprobat şi proiectul de OUG pentru completarea Legii 52/2011, privind exercitarea unor activităţi cu caracter ocazional desfăşurate de zilieri. 

Odată cu adoptarea acestei ordonanţe, toate subordonatele MTS vor putea angaja zilieri. Astfel, se va permite organizarea activităţilor de către unităţile din subordinea MTS, în condiţii optime şi cu impact social pozitiv, asigurând şi o creştere a numărului locurilor de muncă dar şi funcţionarea optimă a taberelor pentru copii şi tineri. 

Un român n-a știut că a câștigat 3,7 milioane de euro la loto! Cum a aflat întâmplător, după trei săptămâni
Recomandări

Un român n-a știut că a câștigat 3,7 milioane de euro la loto! Cum a aflat întâmplător, după trei săptămâni

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Preţurile tichetelor de intrare pentru fiecare zi de concurs sunt următoarele: 20 lei – 15 iulie, 20 lei – 16 iulie, 30 lei – 17 iulie, 30 lei – 18 iulie, 50 lei – 19 iulie, 75 lei – 20 iulie şi 75 lei – 21 iulie.

Organizatorii anunţă că tichetele pentru acest eveniment pot fi achiziţionate online de pe site-ul bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio, Relay, Germanos, Vodafone semnalizate bilete.ro şi Info Point Mall Promenada, dar şi de la casa de bilete a Arenelor BNR deschisă de la 13 până în 21 iulie între orele 10:00 şi 20:00. Pe o comandă pot fi achiziţionate cel mult patru bilete pentru fiecare zi de competiţie.

Intrarea este liberă pentru publicul larg în zilele de calificări, sâmbătă şi duminică, 13 şi 14 iulie, iar copiii, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de acces liber şi în perioada 15-18 iulie, în limita locurilor disponibile, făcând dovada cu un act de identitate (legitimaţie, carnet de elev sau student, talon de pensie etc.)

Copiii preşcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupând acelaşi loc cu persoanele majore care îi însoţesc, deţinătoare a unui bilet valabil. Persoanele cu dizabilităţi vor avea intrarea liberă, în limita locurilor disponibile, cu condiţia să trimită o solicitare nominală pe adresa [email protected]

Close
Închide
  Close