Mergi direct la conținut »
Bundesliga e ”de vânzare”! Pe cine ar putea lua Gigi Becali la Steaua? ^GALERIE FOTO Galerie foto
4imagini
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Bundesliga e ”de vânzare”! Pe cine ar putea lua Gigi Becali la Steaua? ^GALERIE FOTO

Bundesliga e ”de vânzare”! Pe cine ar putea lua Gigi Becali la Steaua? ^GALERIE FOTO

Mai este puțin până când perioada de transferuri va face din nou vâlvă, unul dintre cel mai tare campionat din lume, Bundesliga, având nume mari de vânzare, Borussia Dortmund, acum pe poziția a 10-a în campionatul german, fiind printre echipele cu cei mai mulți jucători ”scoși la tarabă”.

Ciro Immobile – Borussia Dortmund
Atacantul italian venit să umple vidul lăsat de Robert Lewandowski s-a chinuit să ajungă la nivelul polonezului și există zvonuri că ar fi pus pe lista de vânzări pentru un preț de 20 milioane de euro, chiar dacă are contract până în 2019. Immobile a marcat 9 goluri în 31 de apariții.

Marco Reus – Borussia Dortmund
Lăudat non-stop de managerul Jurgen Klopp, fotbalistul a semnat un nou contract cu Dortmund dar ar putea să plece din cauza faptului că echipa nu s-a mai calificat în Liga Campionilor. Prețul de pornire, 65 milioane de euro, este prohibitiv pentru români, dar nu și pentru Arsenal, Chelsea sau Real.

Mats Hummels – Borussia Dortmund
Costă doar 45 de milioane de euro, puțin pentru un câștigător al Cupei Mondiale, dar Hummels a spus de multe ori că vrea să joace și în afara Germaniei și ar putea, mânat și de sezonul slab al Dortmundului, să părăsească echipa în acest an.

Kevin Wimmer – FC Koln
Austriacul este dorit în Anglia, dar prețul de pornire ar putea activa dorințele oricărui club să-l achiziționeze. La numai 10 milioane de euro, poate fi o opțiune pentru multe cluburi din Europa, nu numai de peste Canalul Mânecii.

Kevin de Bruyne – Wolfsburg
A fost pus pe liber de Jose Mourinho dar de Bruyne a avut un sezon bun la Wolfsburg și și-a ridicat din nou cota de achiziție. Acum la 40 de milioane de euro, belgianul este în atenția cluburilor bogate ca Manchester City și Bayern Munich.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close