MENIU CAUTĂ
28 Aug. 2018 15:28

UPDATE: ”Nu am folosit aceste cuvinte!”. Burleanu, despre dialogul cu Iordănescu de la stadionul Steaua

Distribuie

Burleanu s-a făcut de râs. I-a zis lui Iordănescu: ”Dumneavoastră m-ați făcut stelist”. Președintele FRF se năștea când Tata Puiu se lăsa de fotbal!

ACTUALIZARE. Ca urmare a articolului publicat marți, 28 august, în ediția online a publicației dumneavoastră, referitoare la o posibilă declarație a președintelui FRF, Răzvan Burleanu, la adresa domnului Anghel Iordănescu, dorim să facem următoarele precizări, pe care avem rugămintea să le publicați, ca drept la replică. ”Informațiile care stau la baza articolului dumneavoastră sunt complet false. Nu m-am adresat domnului Iordănescu utilizând aceste cuvinte, este o declarație care nu-mi aparține!” – Răzvan Burleanu, președinte FRF

Prezent astăzi la demolarea stadionului din Ghencea, șeful de la ”Casa Fotbalului” a fost auzit dându-i o ”caldă” lui Anghel Iordănescu, antrenor fără contract. ”Dumneavoastră m-ați făcut stelist”, i-ar fi zis băcăuanul, vrând să se pună bine cu Iordănescu. Vorbele au fost înregistrate de camerele video și nu au acoperire în realitate pentru simplul motiv că Burleanu nu l-a prins jucând pe Iordănescu.

Născut pe 1 iulie 1984, Răzvan Burleanu n-avea cum să-l vadă la lucru pe Iordănescu (68 de ani). Nici la Steaua, nici în altă parte. În perioada 1982-1984, nea Puiu a activat ca jucător la OFI Creta (Grecia). După doi ani de pauză, a intrat direct în finala Cupei Campionilor, de pe 7 mai 1986. Era, în același timp, și ”secundul” lui Emeric Ienei. Acela a fost ultimul meci ca jucător al lui Iordănescu. Burleanu avea atunci doi ani.

Burleanu și Iordănescu au colaborat în perioada 2014-2016, la FRF. Adus de Mircea Sandu, Generalul a trădat Generația de Aur și a rămas în continuare pe baricade, fiindu-i schimbată încadrarea de la director tehnic la selecționer, deși îi făcuse campanie lui Gică Popescu, adversarul lui Burleanu.

Despărțirea lui Tata Puiu de federație s-a lăsat cu scandal. Alungat după Euro 2016, după ce a pierdut meciul cu Albania și a ratat ieșirea din grupă, Iordănescu n-a dorit să returneze Mercedesul luat pe semnătură de la federație, până când nu și-a primit toate drepturile financiare.

 

Comentarii