Mergi direct la conținut »
Canoiştii de aur Liviu Dumitrescu şi Victor Mihalachi, ”prinşi” din nou cu marijuana!
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Canoiştii de aur Liviu Dumitrescu şi Victor Mihalachi, ”prinşi” din nou cu marijuana!

Canoiştii de aur Liviu Dumitrescu şi Victor Mihalachi, ”prinşi” din nou cu marijuana!

Echipajul României de canoe dublu, Alex Dumitrescu (26 de ani) - Victor Mihalachi (25 de ani), a cucerit un aur, la 1.000 m, și un argint, la 500 m, la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe de la Moscova. Cei doi sportivi tricolori  au barca plină cu medalii: 6 mondiale (4 titluri supreme, un bronz și un argint) și 10 europene (3 de aur, 3 de argint și 4 de bronz). Liviu Dumitrescu şi Victor Mihalachi, au câştigat din nou, după patru ani, medalia de aur în cursa de 1.000 de metri. Cei doi nu s-au despărţit nici acum de bandanele norocoase cu frunze de marijuana .

În 2010, cei doi au câştigat două medalii de aur la Mondialele de la Poznan, unde  au purtat prima oară bandanele noroc0ase. De atunci, nu s-au mai despărţit de ele. Bandanele roşii cu frunze de marijuana le-au primit cadou de la iubita lui Liviu.

Aspectul  nonconformist al dublului românesc a atras toate privirile şi a ”ridicat” semne de întrebare. Râzând în hohote, Dumitrescu a povestit cum au ajuns să se afişeze cu frunzele de marijuana: “Nu reuşeam să găsim bandane roşii. Prietena mea ne-a făcut o surpriză şi ni le-a dat cadou pe acestea. Ne-au plăcut, ne asortam bine, dar nu am fumat niciodată marijuana. Le putem considera norocoase, pentru că am câştigat  medalii multe cu ele”, a explicat Liviu în 2010

Pe lângă bandana norocoasă, canoistul originar din Ştefeşti (judeţul Prahova) mai are un talisman: “Am, la mâna dreaptă, o mătanie de la Mănăstirea Sf. Ana, din Orşova”.

Close
Închide
  Close