Mergi direct la conținut »
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > GALERIE FOTO| Cât de bine arată iubita lui Marius Copil! I-a fost alături de când a început ascensiunea în top 100 mondial

GALERIE FOTO| Cât de bine arată iubita lui Marius Copil! I-a fost alături de când a început ascensiunea în top 100 mondial

Marius Copil are parte de cel mai bun an sportiv din carieră, dar nu doar pe plan profesional îi merge foarte bine, ci și personal. El o are în ultima perioadă alături pe Ramona Iacob, o frumoasă brunetă care îl însoțește la o parte dintre turneele la care participă. 

Jucătorul român de tenis, care va disputa astăzi finala turneului de la Basel împotriva lui Roger Federer, are alături nu doar o echipă foarte bun, condusă de Andrei Pavel, ci și o iubită superbă care i-a fost alături în unele dintre cele mai importante momente ale acestui an, Ramona Iacob.

Frumoasa brunetă, pe care Marius a prezentat-o oficial fanilor în luna august, când a postat pe Instagram o fotografie alături de ea pe plajă, pare să aibă o influență benefică asupra sportivului.

De altfel, chiar tatăl lui Marius spune că fiul său, care a avut o viață amoroasă tumultoasă, s-a liniștit de când este alături de Ramona.

„Problema asta amoroasă, cu femeile… I-am zis: «Lasă-le, că nu ajungi nicăieri. Te duc unde vor ele, nu unde vrei tu». Acum are o fată deosebită, cu caracter deosebit. Este liniștit și fericit”, a declarat Jean Copil, tatăl sportivului român, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Libertatea, înainte de finala cu Roger Federer.

Vorbind despre femei, Marius Copil declarat în 2014 pentru Libertatea că Maria Șarapova nu este stilul lui: ”Eu am alte standarde. De exemplu, Șarapova nu-mi place, ca femeie! E mare și consider că nu are forme!”.

Ramona Iacob are, însă, forme, este voluptoasă, sexy și nu se sfiește să își arate feminitatea.


Citește și: Cele mai mari cutremure produse în ultimii ani în România. Un seism din 2014 a crăpat șosele în Galați


 

Close
Închide
  Close