MENIU CAUTĂ
20 Noi. 2017 09:42

Cât de frumoasă s-a făcut fata lui Gheorghe Hagi. Kira este pe zi ce trece mai seducătoare | FOTO

Distribuie

Fostul mare fotbalist Gheorghe Hagi are cu ce se mândri. este tatăl unei fete care este pe zi ce trece mai seducătoare.

Gheorghe Hagi, care a fost căsătorit cu Lena, este considerat cel mai bun fotbalist al României. Fostul căpitan al Naționalei de Fotbal a țării noastre, are doi copii extrem de reușiți: un băiat pe nume Ianis, care îi calcă pe urme în ceea ce privește cariera, și o fiică, Kira, care este o tânără extraordinar de frumoasă.

Kira Hagi s-a transformat într-o tânără care atrage toate privirile, extrem de seducătoare și foarte fotogenică, după cum se poate observa din fotografiile postate de aceasta pe o rețea de socializare.


Fiica lui Gheorghe hagi a ales să se dedice domeniului artistic. Încă din adolescență, Kira Hagi a jucat teatru și a apărut și în câteva pelicule românești.

În urmă cu câțiva ani, fiica lui Gheorghe hagi a luat drumul Americii și s-a stabilit la Los Angeles, unde a studiat actoria.

În prezent, Kira Hagi, care atrage privirile ca un magnet oriunde își face apariția, lucrează în domeniul entertainementului, la compania Ownzones media, o companie care furnizează conținut digital pentru industria de film și televiziune.

FOTO: Facebook


Citește și: INTERVIU VIDEO| Caporal în retragere Ioan Moroșanu, veteran de război, și istoria văzută prin ochii lui. ”Cum a fost atunci? Rău, Doamne, rău. Un măcel”


 

Citește mai multe despre Gheorghe Hagi și Kira Hagi pe Libertatea.

Comentarii