Mergi direct la conținut »
Sport Libertatea > Sport

Cât de SEXY e Cătălina Ponor! Cum s-a distrat pe plajă, de Sărbători!

De Petre Dobrescu, . Ultimul update Luni, 05 ianuarie 2015, 08:53

[gallery ids="1394300,1394304,1394301,1394303,122015,122013,122012,122010,108558,108554,108555,108547,108557,108556,108548,108545,1378669,1394298,1394299,1394297,108544,108543"]

Ad placeholder

Cătălina Ponor (27 de ani), multiplă campioană olimpică la gimnastică, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de gimnastul portorican Tommy Ramos (28 de ani). Aflată în vacanţă, în Puerto Rico, Cătălina a vorbit în exclusivitate, pentru Libertatea, despre această relaţie.

Libertatea: Cătălina este pentru prima dată când ai petrecut Crăciunul departe de casă, la căldură?
Cătălina Ponor: Anul trecut am făcut Revelionul aici, pentru că Tommy venise cu un an în urmă, în Romania, de Crăciun. Acum a fost pentru prima oară când eu am făcut Crăciunul undeva, la căldură şi, sinceră să fiu, nu îmi displace, eu fiind o mare iubitoare căldură.

Cum e această vacanţă pentru voi?
Hmmm! Aş putea spune că vacanţa e mai mult pentru mine. Pentru Tommy, aici, în Puerto Rico, e viaţa lui, de zi cu zi. Cu antrenamente în fiecare zi şi cu activităţile normale pe care le are. Asta nu înseamnă că mă neglijează. Când are timp, ne distrăm ca orice cuplu normal, vizităm multe locuri frumoase şi ne relaxăm la plajă.

Cel mai frumos cadou: ”Că sunt aici, împreună cu el. Suntem de 4 ani împreună!”

Care a fost cadoul pe care l-ai primit din partea lui, de Crăciun ?
Faptul că am fost împreună cu el de Crăciun, pentru mine a fost cel mai frumos cadou. În rest nu contează nimic….

Ad placeholder
Raed Arafat, mesaj cinic pentru protestarii din Piața Victoriei: Îi așteptăm la spital
Recomandări
Raed Arafat, mesaj cinic pentru protestarii din Piața Victoriei: Îi așteptăm la spital
 

Se împlinesc aproape trei ani de când eşti împreună cu Tommy. Chiar dacă tu eşti în România, iar el în Puerto Rico, iată că între voi este o relaţie care merge excelent. Crezi că este şi o chestiune care ţine de un anume destin?
De fapt, în septembrie, se împlinesc 4 ani de când suntem împreună. Probabil este vorba şi de destin, dar eu zic că această comunicare permanentă este cheia relaţiei dintre noi. Ştiu că se spune că ochii care nu se văd se uită, dar uite că noi încă formăm un cuplu fericit. Şi asta contează cel mai mult.

”Nu revin, dar intru în sală fiindcă nu-mi place să mă îngraș”

Circulă un zvon că ai fi tentată să te reapuci de gimnastică. Se spune chiar că intri în sala de antrenament unde te pregăteşti destul de serios. Care este adevărul?
Gimnastica a fost şi va fi întotdeauna prima mea dragoste, iar faptul că intru în sală pentru a-mi menţine condiţia fizică nu înseamnă că mă bate gândul să mă reapuc de gimnastică. Pur şi simplu nu îmi place să mă îngraş. Deocamdată. Sunt aici, în Puerto Rico, dar, dacă mă voi hotărî pe viitor să fac acest pas, promit că voi anunţa oficial pe toată lumea.

Ad placeholder
Noi imagini cu Andreea Esca de la petrecerea unde nu s-au respectat regulile sanitare. Vedeta, filmată chiar de PRO TV cu și fără mască la eveniment
Recomandări
Noi imagini cu Andreea Esca de la petrecerea unde nu s-au respectat regulile sanitare. Vedeta, filmată chiar de PRO TV cu și fără mască la eveniment
 
sport-ponor-02.jpg

Cătălina Ponor a fost triplă campioană olimpică la Atena, în 2004.

Sandra Izbaşa, pe care ar bate-o gândul revenirii, spunea că o echipă mare ar trebui să o includă şi pe Cătălina Ponor. Cum ar arăta o astfel de echipă pentru viitoarea Olimpiadă de la Rio?
Posibila echipă cu mine şi cu Sandra ar arăta ca la Londra sau poate chiar mai puternica şi mai unită. Spun acest lucru deoarece Larisa Iordache şi Diana Bulimar s-au maturizat foarte mult, au căpătat experienţă, iar asta ar fi un plus pentru noi.

Tommy îi face portrete în creion!

ponor  arhitect

Tommy realizează adevărate opere de artă!

ponor bun

Un model reușit, un desen reușit!

Hai să revenim la relaţia ta cu Tommy. Cum reuşeşte să te surprindă în mod special?
Sunt o fire căreia îi place să fie surprinsă de lucruri sau momente inedite. Uneori, când eu citesc sau dorm, se decide de la o secundă la alta, fără ca eu să ştiu, să îmi facă portrete. Este pasionat de desen şi, totodată, foarte talentat. Îl face să fie un băiat special.

Ad placeholder
 

S-a tot spus că mama lui Tommy nu prea ar fi de acord cu această relaţie dintre tine şi el. Care e adevărul?
Familia lui este o familie caldă şi minunată, iar mama lui este o persoană deosebită. Din prima clipă ne-am înţeles minunat şi, întotdeauna, a avut grijă de mine ca o a doua mamă cât timp am fost şi sunt aici, in ciuda tuturor zvonurilor care s-au lansat în presa din ţară, cum că dânsa nu ar accepta această relaţie între mine şi Tommy.

Şi-ar dori să viziteze România?
Sigur că îşi doresc cu toţii să viziteze România. Întotdeauna mă întreabă cum arată ţara, ce istorie avem şi, probabil, în viitorul apropiat, vor vizita România. Voi fi mândră să le arăt frumuseţile ţării noastre.

Ad placeholder

Încă n-a primit inelul de logodnă

O întrebare directă: ai primit deja inelul de logodnă?
Am mai spus şi voi spune din nou acest lucru: atunci când voi primi inelul şi vom face acest pas, voi anunţa public! Docamdată suntem un cuplu fericit aşa cum suntem.

Crezi că relaţia de iubire este condiţionată de un act….?
Nu cred că un act face ca o relaţie sentimentală să funcţioneze bine. Eu cred că, din moment ce iubeşti, iubeşti oricum. Cu sau fără act!

Te-ai gândit să te stabileşti împreună cu Tommy în România sau vreți să locuiţi în Puerto Rico?
Deocamdată planurile noastre sunt ca după ce termină el cu gimnastica de peformanţă să locuim o perioadă în România, după care, dacă o să ne decidem, ne vom muta în altă parte. Vedem cu timpul ce şi cum va fi!

Ştiu că ţi-ai dori ca Nadia Comăneci împreună cu soţul ei, Bart Conner, să fie naşii tăi de cununie. Ai vorbit cu Nadia despre acest subiect?
Eu și Nadia ţinem legătura tot timpul şi întotdeauna m-a susţinut atunci când am avut nevoie, însă niciodată nu s-a ajuns la discuţia asta. Sigur că ar fi o onoare pentru mine ca ea şi Bart să îmi fie naşi, dar deocamdată nu este încă momentul să discutam despre aşa ceva.

Ad placeholder

Îi plac foarte mult copii și se vede antrenoare!

În viitor te vezi în postura de antrenoare?
Sigur că mă vad în postura de antrenoare. Îmi plac copiii foarte mult şi îmi place sa le împărtăşesc din experienţele mele ca şi sportivă. Am avut antrenori, de la cei de la club până la cei de la lot, cu experienţă şi încerc să fur un pic de la toţi pentru a fi o bună antrenoare în viitor ! Îmi place să antrenez şi vreau să ajung să pot scoate si eu, la rândul meu, campioane aşa cum foştii mei antrenori au făcut-o cu mine.

Ce ţi-ai propus să faci în 2015?
Pentru 2015 îmi dorescsă fiu sănătoasă şi să am un an linistit. Aşa îmi pot duce până la capăt toate proiectele.

 

 

Ad placeholder
Ad placeholder
Ad placeholder
Ad placeholder
Ad placeholder
Ad placeholder
Ad placeholder
Declarație de dragoste în direct pentru Alexa. Anamaria Prodan a recunoscut: "Laur știe!”
PARTENERI - GSP.RO
Declarație de dragoste în direct pentru Alexa. Anamaria Prodan a recunoscut: "Laur știe!”
Ce dramă pentru Carmen Iohannis. Soția președintelui, momente tulburătoare. E oribil ce i s-a întâmplat
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Ce dramă pentru Carmen Iohannis. Soția președintelui, momente tulburătoare. E oribil ce i s-a întâmplat
Horoscop 13 iulie 2020. Gemenii au capacitatea de a se concentra pe ce îi interesează
HOROSCOP
Horoscop 13 iulie 2020. Gemenii au capacitatea de a se concentra pe ce îi interesează
Parteneri
 
Ad placeholder
Parteneri
Parteneri
Close
Închide
  Close