Mergi direct la conținut »
Ce lovitură de imagine ar fi fost pentru CSA Steaua! ”Dacă eram mai tânăr, cu siguranță jucam acolo!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Ce lovitură de imagine ar fi fost pentru CSA Steaua! ”Dacă eram mai tânăr, cu siguranță jucam acolo!”

Ce lovitură de imagine ar fi fost pentru CSA Steaua! ”Dacă eram mai tânăr, cu siguranță jucam acolo!”

Ce lovitură de imagine ar fi fost pentru CSA Steaua! ”Dacă eram mai tânăr, cu siguranță jucam acolo!”.

Războiul dintre CSA Steaua și FCSB este în plină desfășurare, ambele tabere fiind în faza în care își adună cât mai mulți adepți.

Ultima care a punctat pe „tabela de marcaj” imaginară a acestui război peste cadavrul celui mai galonat club din România a fost CSA Steaua.

Ce lovitură de imagine ar fi fost pentru CSA Steaua. Rotariu ar fi vrut să joace!

De partea celor de la CSA s-au dat, până acum, Pițurcă, Tudorel Stoica, Gabi Balint, Adrian Bumbescu, Miodrag Belodedici, Ilie Bărbulescu, Ștefan Iovan, Marius Lăcătuș, mulți dintre ei având și funcții în cadrul noii echipe a Armatei. Plus, Ion Ion, Vasile Aelenei, Lajos Sătmăreanu, din generațiile mai vechi. Și Gică Hagi, dar numai după ce Becali a vrut să-i fure titlul la TAS.

De partea cealaltă a baricadei în războiul stelisto-stelist, printre cei care susțin că FCSB-ul e singura și unica Steaua, sunt Emeric Ienei, Țiți Dumitriu, Liță Dumitru, Helmut Duckadam, Ilie Dumitrescu, Dan Petrescu, Ilie Năstase, plus aproape toți jucătorii care au prins Steaua lui Becali, generația 2006.

Nu s-au exprimat ferm, dintre caampionii europeni din 86, doar Majearu, Boloni, Radu II, Stângaciu, Weissenbacher.

Înalta Curte repune pe rol cazul de prelevare de organe, relatat de Libertatea, și-i recheamă la audieri pe procurorul și pe medicul acuzați de DNA că au luat ilegal organele!
Recomandări

Înalta Curte repune pe rol cazul de prelevare de organe, relatat de Libertatea, și-i recheamă la audieri pe procurorul și pe medicul acuzați de DNA că au luat ilegal organele!

Fanii au început să dea năvală la ambele. FCSB va juca mâine cu Viktoria Plzen cu peste 2.000 de oameni în tribune, iar CSA Steaua a avut 2.000 de oameni pe terenul II din Ghencea, la un amical cu Comprest.

Iosif Rotariu, alt nume greu din cea mai bună perioadă din istoria Stelei, a ales echipa Armatei. „Eu mă identific cu echipa lui Marius Lăcătuș. Dacă eram mai tânăr, cu siguranță mă vedeați jucând la echipa din Ghencea. Dar sunt alături de ei”, a spus Rotariu la Dolce Sport.

Iosif Rotariu a jucaat la Steaua în două perioade: 1986 – 1990 și 1997 – 1998. A strâns 135 de meciuri și 39 de goluri numai în campionat. A câștigat patru titluri, trei Cupe ale României și 1 Supercupă.

Acum în vârstă de 54 de ani, Iosif Rotariu a jucat ultima oară în sezonul 2012 – 2013, laa ASU Poli Timișoara, strângând 10 meciuri și 3 goluri.

CITEȘTE ȘI:

Denisa Manelista va fi înmormântată la Vâlcea. Cântăreața se întoarce acasă

 

 

Close
Închide
  Close