Mergi direct la conținut »
Ce oameni mici! Decizie scandaloasă luată de conducerea de la ”Casa Fotbalului” împotriva Generației de Aur! / EXCLUSIV
Sport Libertatea > Sport

Ce oameni mici! Decizie scandaloasă luată de conducerea de la ”Casa Fotbalului” împotriva Generației de Aur! / EXCLUSIV

Prima zi a lunii august a adus încă un episod care ilustrează cum nu se poate mai bine dușmănia pe care conducerea Federației Române de Fotbal, instalată în martie 2014, o poartă Generației de Aur, cea mai de succes echipă națională din istoria României - locul 5 la Cupa Mondială din 1994.

De Daniel Conțescu,

Șefii de la ”Casa Fotbalului” au pus la cale un act de răzbunare. Au ordonat ca toate tablourile care înfățișează Generația de Aur aflate în cantonamentul de la Mogoșoaia, pe holurile de la parter, să fie date jos de pe pereți! 

Designetul Cătălin Botezatu și internaționalul Valerică Găman, înaintea plecării spre Euro. Imagine de la Mogoșoaia FOTO: prosport.ro

Designetul Cătălin Botezatu și internaționalul Valerică Găman, înaintea plecării spre Euro. Imagine de la Mogoșoaia FOTO: prosport.ro

Pe lângă salariul de la FRF, Burleanu activează și ca administrator la baza de la Mogoșoaia, de unde încasează un salariu de 5.000 de euro pe lună.

Nu este prima aroganță pe care personajele venite de nicăieri în fruntea FRF o fac Generației de Aur. În 2014, la puțin timp după instalarea actualei conduceri a federației, un poster cu Generația de Aur a fost acoperit cu două tonomaturi cu sucuri! S-a întâmplat chiar în sediul de la ”Casa Fotbalului”.

Chiar la parter, la intrarea în ”Casa Fotbalului”, vizitatorii erau întâmpinaţi cu un superb poster uriaş, care înfăţişa bucuria echipei naţionale de la Cardiff, din Ţara Galilor, în 1993, atunci când calificarea la CM din SUA semna, practic, naşterea Generaţiei de Aur. La aproximativ o lună după ce federaţia a fost preluată de echipa lui fostului angajat al Administraţiei Prezidenţiale, Răzvan Burleanu, intrat în conflict cu mai mulţi componenţi ai generaţiei de acum două decenii, s-a petrecut un fapt sfidător. Salariaţii FRF au luat decizia de a acoperi majoritatea imaginii respective cu două tonomaturi de băuturi răcoritoare şi dulciuri. Dacă ţinem cont că în faţa posterului se mai afla un bancomat, amplasat în mandatul fostei echipe de conducere, este evident că Burleanu a urmărit să umilească Generația de Aur, care îi stă ca un ghimpe.
tonomat

VIDEO | Sute de oameni au luat lumină a doua oară la Constanța. ”Ca în cușcă eram în casă”
Recomandări

VIDEO | Sute de oameni au luat lumină a doua oară la Constanța. ”Ca în cușcă eram în casă”

 

De altfel, Burleanu, care nu se poate lăuda cu nimic notabil în fotbal, este un adversar al celor mai de succes tricolori din toate timpurile, cărora nici măcar nu le-a știut numele, la o emisiune TV. ”Ne-ați făcut să ne simțim umiliți!”, i-a transmis Hagi lui Burleanu, cerându-i și demisia, după rușinea de la Euro 2016. 

Citește și:

La FRF, a tunat și i-a adunat! Încă o gafă uriașă comisă de federali la adresa Generației de Aur! Cât să vă mai suportăm?

CE RUȘINE! Burleanu n-a știut să spună echipa României din 94!

Hagi: ”Cum să facă gafa asta? E ca și cum Obama nu ştie imnul SUA!”

Asediu la ”Casa Fotbalului”! Conducerea FRF e lovită fără milă: ”Cine să conducă? N-au pic de experiență. Tot pe pile va veni și viitorul selecționer!”. Turneul naționalei, în derâdere! Prunea, furibund: ”Sunt foști ofițeri sub acoperire, nu au ce să caute în sport! Mă gândesc să candidez!”. Încă un nume greu stă la pândă, pentru a-i alunga pe Burleanu

FRF a mai umilit un component de calibru din Generația de Aur! / EXCLUSIV

Florin Prunea îi aruncă mănușa lui Burleanu, candidează la președinția FRF: ”Există o ură față de actuala conducere!”

ECHIPA NAŢIONALĂ / Șeful FRF a nu a ştiut unde joacă un titular al naţionalei!

 

Close
Închide
  Close