Mergi direct la conținut »
Ce spunea prima soție a lui Octavian Bellu despre relația acestuia cu Mariana Bitang. Era prietenă cu celebra antrenoare
Sport Libertatea > Sport

Ce spunea prima soție a lui Octavian Bellu despre relația acestuia cu Mariana Bitang. Era prietenă cu celebra antrenoare

Înainte de a forma un cuplu cu Mariana Bitang, antrenorul Octavian Bellu a mai fost căsătorit. Fosta sa parteneră de viață fusese chiar prietenă cu celebra antrenoare.

De Dana Aramă,

Octavian Bellu și Mariana Bitang sunt cei mai valoroși antrenori de gimnastică din lume.

Cei doi formează un cuplu și în viața de zi cu zi. Înainte de a-și începe relația, Octavian Bellu a fost căsătorit cu Camelia, o asistentă medicală din Ploiești, iar Mariana Bitang l-a avut ca partener de viață pe Viorel.

Într-un interviu pe care l-a acordat cu ceva timp în urmă pentru Gazeta Sporturilor, Camelia, fosta soție a antrenorului Octavian Bellu, vorbesc despre idila dintre acesta și Mariana Bitang. Ea mărturisea că a fost chiar prietenă cu Mariana Bitang.

 „Eu am încercat în atâția și atâția ani să ajungem la un numitor comun și consider că am fost prea înțelegătoare… L-am rugat să-i mărturisească și feței, (n.r. fiica lor, Iolanda) pentru că ea tot timpul îmi spunea că nu poate fi adevărat, că doar mi se pare mie. L-am chemat la o discuție. Eu am propus varianta divorțului, dar el a cerut un timp de gândire, care, însă, de unde la început era de trei luni, s-a transformat apoi în șase luni, apoi într-un an. Cu Mariana Bitang am fost prietenă. Noi am fost în vizită la familia ei, ea a venit la Ploiești și am fost cu ea o gazdă bună, drăguță și amabilă”, afirma Camelia.

Un spital a comandat substanțe psihotrope în exces, chiar și de 40 de ori mai multe. Antidrogul a intrat pe fir
Recomandări
Un spital a comandat substanțe psihotrope în exces, chiar și de 40 de ori mai multe. Antidrogul a intrat pe fir
 

 „Pe la lotul național s-au perindat foarte mulți antrenori care nu erau de standardul cerut de soțul meu. Profesional, ea era. Federația a refuzat însă cererea de a fi adusă. El s-a luptat prin birourile federale pentru a o impune și eu l-am sprijinit, cu toate că pe atunci bănuiam cam 80 la sută despre ei doi. Știu că cei din Federație cunoșteau legătura lor, mulți chiar se întrebau ce mai caut pe la aeroport când se întorcea din străinătate. Fetele din lot vorbeau și ele, pe unele mai tinere luându-le gură pe dinainte, fără să-și dea seama, în fața mea”, mai spunea fosta soție a lui Octavian Bellu.


Citește și: ANALIZĂ | Cum va arăta lumea în 2018: se scumpesc carburanții, ROBOR ajunge la 4%, iar atacurile cibernetice se agravează


 

Close
Închide
  Close