Amatorism în Lituania! Formația din liga secundă Ekranas Panevezys l-a transferat în aceasta iarnă pe Minguel-Panzio și au crezut că au fiind că au dat lovitura!

”Scoutingul” s-a făcut, însă, după Wikipedia, unde atacantul părea un star! Doar că totul era inventat, au dezvăluit ziariștii de la Vilnius.

Jucătorul nu a evoluat nici un minut pentru naționala Angolei! De asemenea, Minguel-Panzo, 25 de ani, nu a fost niciodată jucătorul englezilor Queens Park-Rangers, deși pe pagina de Wikipedia scria că a marcat 45 de goluri în 36 de partide!

Angolezul de 26 de ani jucase doar la echipe obscure din Anglia și Franța, cel mai sus în liga a patra, iar acum își făcea veacul în Suedia, la Oskarhamm.

După ce a explodat ”bomba” transferului, administratorii Wikipedia s-au jucat cu profilul fotbalistului, apărând chiar că a jucat la Real Madrid!

Ulterior, contul lui Panzo a fost șters și mai există doar în engleză, informațiile fiind corectate.

Carlos Henrique Raposo, supranumit ”Carlos Kaiser”, este considerat cel mai mare escroci din istoria fotbalului mondial. Omul are pagină pe wikipedia, cu care și-a păcălit cumpărătorii, iar palmaresul lui e cât se poate de impresionant, având trecute în CV-ul său de fotbalist profesionist mai toate echipele importante din Brazilia, una din Argentina ( Independiente ), până și una din Franța ( Ajaccio ). Problema e că acest personaj nu s-a antrenat în viața lui și a făcut tot posibilul pentru a evita contactul cu mingea de fotbal. De altfel, după cum chiar el mărturisea ani mai târziu,  după ce s-a ”retras”, balonul era cel mai mare dușman al lui. Fără să aibă habar de fotbal, a jucat Botafogo, Flamengo, Fluminense, Vasco da Gama, America, Bangu, Guarany, Puebla, El Paso și Ajaccio.

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat
GSP.RO

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu
HOROSCOP

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu