Mergi direct la conținut »
Cea mai ”nebună” echipă de fotbal din lume. La fiecare meci, jucătorii fac ceva special | FOTO
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Cea mai ”nebună” echipă de fotbal din lume. La fiecare meci, jucătorii fac ceva special | FOTO

Cea mai ”nebună” echipă de fotbal din lume. La fiecare meci, jucătorii fac ceva special. De Sacachispas nu știau, până recent, mai nimic, nici mulți dintre iubitorii fotbalului din Argentina.

De Octavian Cojocaru,

Peste hotare, nici atât să știe cineva despre echipa care, în 68 de ani de existență a ajuns doar de trei ori în liga secundă, în rest evoluând numai în eșalonul al treilea.

Mai nou, echipa din Primera C a devenit din ce în ce mai cunoscută din pricina propriilor jucători. Aceștia nu joacă un fotbal prea bun, altfel ar fi ajuns măcar o treaptă mai sus, dar știu să facă spectacol.

Cea mai ”nebună” echipă de fotbal din lume: au ieșit pe teren cu măști, au făcut coregrafii

Jucătorii de la Sacachispas FC și-au făcut un obicei de a face ceva ieșit din comun la fiecare meci. De Crăciun au venit cu căciulițe precum a Moșului, de Paște și-au pus urechi de iepurași, au făcut diverse „coregrafii” după goluri.

„Iepurașii” de la Sacachispas

„Iepurașii” de la Sacachispas

La ultimul meci, Sacachispas FC – Arsenal, din Cupa Argentinei, jucătorii gazdelor au ieșit pe teren cu măștile unor figuri legendare. Acestea le-au purtat noroc, fiindcă Sacachispas a bătut. După 120 de minute, scorul a fost egal, 1-1. La loviturile de departajare s-au impus cu 6-5.

Coregrafia de după gol a jucătorilor argentinieni

Coregrafia de după gol a jucătorilor argentinieni

Jucătorii de la Sacachispas fac o altă imagine fotbalului din Argentina de unde mai des vin scene șocante de la evenimente violente pentrecute în tribune și pe teren

Close
Închide
  Close