Mergi direct la conținut »
Cele mai frumoase sportive din lume. LOCUL 4: Blair O’Neal (37 de ani, SUA, golf) | FOTO și VIDEO
Sport Libertatea > Sport > Cele mai frumoase sportive din lume. LOCUL 4: Blair O’Neal (37 de ani, SUA, golf) | FOTO și VIDEO

Cele mai frumoase sportive din lume. LOCUL 4: Blair O’Neal (37 de ani, SUA, golf) | FOTO și VIDEO

Libertatea a rugat-o pe Adina Alberts (foto), medic primar, chirurgie plastică, să comenteze ce plusuri și ce minusuri au, în privința aspectului fizic, zece sportive care apar cu regularitate în mai toate topurile dedicate frumuseților din sport și să realizeze un clasament personal, în funcție de observațiile făcute.

De Cătălin Apostol,

Începând de luni, 3 decembrie, site-ul nostru prezintă zilnic părerea specialistului despre fiecare caz în parte, începând de la ultimul până la primul loc.

Locul 4: Blair ONeal (37 de ani, SUA, golf)

O femeie frumoasă, încă tânără și foarte tonică. Fața este de formă triunghiulară, zona frontală este bine reprezentată. De aceea, în treimea inferioară a feței se simte nevoia de volum suplimentar. Cred că o ușoară volumizare a buzei superioare și a arcadelor mandibulare ar fi o alegere fericită. Colțul extern al sprâncenelor ar trebui ușor ascensionat.

Ochii au tendința de scheletizare și într-un viitor nu foarte îndepărtat ar trebui rezolvată această problemă. Vârful nasului este extrem de fin, poate și aici ar trebui o minimă corecție cu injectabilele cele mai uzitate. Corpul ei este minunat, bine proporționat, ferm. Într-una dintre poze am observat o tendință la uscare a tegumentelor, tendință cu care Blair ar trebui să “lupte” pentru a-și păstra cât mai mult timp frumusețea!

Poate te interesează și: Cele mai frumoase sportive din lume. LOCUL 9: Maria Sharapova (31 de ani, Rusia, tenis) | FOTO și VIDEO

Close
Închide
  Close