Mergi direct la conținut »
Cele mai frumoase sportive din lume. LOCUL 9: Maria Sharapova (31 de ani, Rusia, tenis) | FOTO și VIDEO
Sport Libertatea > Sport > Cele mai frumoase sportive din lume. LOCUL 9: Maria Sharapova (31 de ani, Rusia, tenis) | FOTO și VIDEO

Cele mai frumoase sportive din lume. LOCUL 9: Maria Sharapova (31 de ani, Rusia, tenis) | FOTO și VIDEO

Libertatea a rugat-o pe Adina Alberts (foto), medic primar, chirurgie plastică, să comenteze ce plusuri și ce minusuri au, în privința aspectului fizic, zece sportive care apar cu regularitate în mai toate topurile dedicate frumuseților din sport și să realizeze un clasament personal, în funcție de observațiile făcute.

De Cătălin Apostol,

Începând de luni, 3 decembrie, site-ul nostru prezintă zilnic părerea specialistului despre fiecare caz în parte, începând de la ultimul până la primul loc. Locul 10 în acest clasament, în care se află și o româncă, este ocupat de Lindsey Vonn.

Locul 9: Maria Sharapova (31 de ani, Rusia, tenis)

O jucătoare de tenis foarte înaltă (are 1,88 m). Și asta nu ar fi nicio problemă, dacă proporțiile corporale ideale ar fi fost „respectate”!

Maria are un corp atletic, firesc de altfel, doar că musculatura spatelui și a umerilor este foarte dezvoltată, conferind un aspect masculin în această parte a corpului.

Apoi, capul este sesizabil mai mic decât ar fi trebuit să fie pentru înălțimea ei. În schimb, chipul este foarte bine proporționat , ochi superbi, un nas perfect, buze potrivite ca mărime, care se încadrează armonios, toate acestea făcând din Mașa o fată chiar frumoasă.

Mergând mai jos, Maria are picioare frumoase, drepte, dar care pe partea posterioară a coapselor prezintă “urme” neașteptate și surprinzătoare de celulită (credeți-mă pe cuvânt)!

Close
Închide
  Close