Mergi direct la conținut »
Cetățenii din Constanța vor ca Simona Halep să primească o casă la cheie, făcută cu bani din bugetul local!
Tenis Libertatea > Sport > Tenis

Cetățenii din Constanța vor ca Simona Halep să primească o casă la cheie, făcută cu bani din bugetul local!

Pentru prima dată după foarte mulţi ani, Primăria Municipiului Constanţa a organizat, ieri, o dezbatere publică având ca temă ”Proiectul de hotărâre privind aprobarea bugetului municipal pe anul 2016“. Cetățenii orașului de pe Litoral au cerut o casă pentru jucătoarea de tenis Simona Halep (24 de ani, 2 WTA)!

Întâlnirea a avut loc, de la ora 10.00, în Sala ”Remus Opreanu” a Consiliului Judeţean Constanţa. Conform cugetliber.ro, participarea la acţiune a fost destul de mică, aproximativ 50 de persoane fiind prezente, cei mai mulţi fiind jurnalişti şi reprezentanţi ai societăţii civile.

Cei care se erijează în reprezentanţi ai societăţii civile au considerat că au câteva propuneri care, dacă ar fi să ne luăm după dezbaterea la care participau, ar trebui realizate din banii tuturor constănţenilor care cotizează la bugetul local. Astfel, unul dintre ei a solicitat construirea unui monument în memoria celor trei fete decedate în incendiul de la Clubul Beirut, dar şi acordarea unei case cu tot ce este necesar pentru Simona Halep.

”Primarul din Buşteni i-a dat o casă la cheie Simonei Halep. Noi de ce nu putem să-i dăm? Face cinste oraşului”, a strigat cât a putut constănţeanul care ar vrea şi ca jandarmii să păzească şcolile. Ulterior, un alt cetăţean a cerut ca RATC-ul să introducă, pe străzile din oraş, mijloace de transport nepoluante, cum ar fi tramvaiele. Tot el a solicitat investiţii mai mari în sport şi educaţie, de această dată, o propunere pertinentă.

Citiți și

Constănțeanca Simona Halep s-ar putea muta în casă nouă anul viitor. Face un bloc de două etaje pentru toată familia

 

Close
Închide
  Close