Mergi direct la conținut »
Chipciu și Neaga îi iau apărarea lui Gigi Becali în războiul cu CSA Steaua și cu Marius Lăcătuș
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Chipciu și Neaga îi iau apărarea lui Gigi Becali în războiul cu CSA Steaua și cu Marius Lăcătuș

Chipciu și Neaga îi iau apărarea lui Gigi Becali în războiul cu CSA Steaua și cu Marius Lăcătuș

Chipciu și Neaga îi iau apărarea lui Gigi Becali în războiul cu CSA Steaua și cu Marius Lăcătuș.

Alexandru Chipciu se implică în războiul dintre Steaua și Armată. Mijlocașul lui Anderlecht consideră că echipa finanțată de Gigi Becali este adevărata echipă. Fostul jucător al roș-albaștrilor nu vede cu ochi buni înființare echipei de fotbal a CSA. Deși susține că este fan Adrian Ilie, brăileanul a preluat număr 7, al legendei Lăcătuș, când a venit la Steaua.

Chipciu susține că echipa finanțată de Gigi Becali nu a adus niciun prejudiciu celor de la CSA, din contră, acesta crede că imaginea s-a îmbunătățit. Jucătorul de 27 de ani spune că Steaua a avut rezultate mai mari între 2003 – 2016, decât a avut între 1990 și 2003.

”Pentru mine e clar, Steaua e Steaua de acum, la care am jucat atâția ani. Domnul Talpan a zis că a adus prejudicii clubului, păi Steaua după 2003 a făcut performanțe mai mari în Europa decât din 1990 până în 2003.

Ăsta nu are cum să fie prejudiciu, la ce meciuri au fost, cu Ajax, Valencia, semifinală de Cupa UEFA, domnul Becali a făcut ca numele Stelei să fie și mai mare”, a declarat Alexandru Chipciu, la sosire în țară.

Fostul jucător al roș-albaștrilor este de părere că această situație nu face decât să ducă la distrugerea celui mai mare brand din fotbalul românesc. Chipciu consideră că majoritatea suporterilor vor rămâne alături de echipa lui Gigi Becali.

”Îmi pare rău de situația de la Steaua. Nu aș vrea să comentez de domnul Lăcătuș pentru că este o legendă pe care o respect foarte mult. Se pare că se distruge cel mai mare club din România, cel mai cunoscut de afară și îmi pare foarte rău.

Un militar care conduce starea de urgență se revoltă: “Nu mai tac. E vorba de viața oamenilor, nu de o pivniță inundată”
Recomandări

Un militar care conduce starea de urgență se revoltă: “Nu mai tac. E vorba de viața oamenilor, nu de o pivniță inundată”

 

Păcat, se distruge o echipă frumoasă, suporterii nu mai vin la stadion. Cred că marea majoritate vor rămâne alături de această echipă, poate doar peluzele vor merge acolo, dar mi-e greu să cred că vreodată clubul armatei va fi un club care să facă performanță, se va ajunge în aceeași situație de a fi preluat de un finanțator”, a mai spus Chipciu.

Chipciu a evoluat la Steaua timp de 5 sezoane, perioadă în care a îmbrăcat tricoul roș-albastru de 168 de ori. 34 de goluri și 38 de pase de gol a dat Chipciu pentru Steaua.

În vară, Chipciu s-a transferat la Anderlecht. Echipa din capitala Belgiei a plătit 3 milioane de euro pentru a-l achiziționa pe mijlocașul de 27 de ani. Belgienii vor mai plăti încă 500.000 bonusuri de performanță.

Conflictul dintre Armată şi Gigi Becali îi împarte pe stelişti în două tabere. Adrian Neaga se numără printre susţinătorii patronului roş-albaştrilor şi îl atacă pe fostul său antrenor, Marius Lăcătuş, care a ales să se alăture noii echipe a CSA.

Chipciu și Neaga îi iau apărarea lui Gigi Becali în războiul cu CSA Steaua și cu Marius Lăcătuș. ”Asta e Steaua”

„Îmi pare rău că am văzut oameni care au antrenat la Steaua şi acum spun că asta nu e Steaua. Îmi pare rău, nu vreau să intru în polemică, dar toţi cei care am fost la Steaua, jucători şi antrenori, am jucat la Steaua care e în momentul de faţă în prima ligă”, a declarat Neaga, pentru Digi Sport.

Medic ATI din București, către colegii care demisionează: „Spitalele sunt contaminate rând pe rând, dar nu putem să fugim cu toții”
Recomandări

Medic ATI din București, către colegii care demisionează: „Spitalele sunt contaminate rând pe rând, dar nu putem să fugim cu toții”

 

Neaga a evoluat pentru Steaua în perioada 2001-2005, cu o scurtă întrerupere, când a jucat la Al-Nassr, apoi între 2007 şi 2009, având o contribuţie importantă la titlul cucerit de roş-albaştri în 2005.

În timpul celei de-a doua perioade petrecute în Ghencea, Neaga l-a avut antrenor şi pe Marius Lăcătuş.

„Eu am jucat la Steaua care e în Liga 1 în momentul de faţă. Asta e Steaua, pentru că nu s-a făcut o pauză, cum s-a făcut la alte echipe, şi Steaua e aceeaşi pe care o ştie toată lumea. E câştigătoarea Cupei Campionilor, în 1986, e semifinalista Cupei UEFA, în 2006.

Nu mă interesează ce se întâmplă, să se facă altă echipă a Armatei. Pentru mine, Steaua e cea patronată de Becali”, a conchis Neaga.

Marius Lăcătuş nu e singurul fost mare stelist care reneagă Steaua condusă de Gigi Becali, deşi s-a aflat în trecut pe banca roş-albaştrilor. În aceeaşi situaţie se află şi Victor Piţurcă. 

Close
Închide
  Close