Mergi direct la conținut »
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > FOTO / Christopher Atkins a venit să petreacă la ziua lui Eduard Irimia

FOTO / Christopher Atkins a venit să petreacă la ziua lui Eduard Irimia

Eduard Irimia (40 de ani) şi-a propus ca la schimbarea prefixului să aducă ceva nou în showbiz-ul românesc. Preşedintele Superkombat îl va avea invitat pe actorul din Laguna Albastră, Christopher Atkins, în acest week-end pe litoral.

Este o lovitură de imagine pentru promoţia românească, Atkins urmând să promoveze la nivel global şi Gala World Grand Prix IV, programată pentru 2 august, unde Cătălin Moroşanu va lupta în main-event. Atkins este fan al sporturilor de contact, dezvăluind că urmăreşte evenimentele Superkombat atunci când se află în Europa.

“Trebuie să recunosc că am rămas impresionat, nu credeam că produsul este din România. Am un contract de onorat pentru 2 august, pentru că altfel aş fi venit la gală, chiar îmi doresc să asist pe viu la una. Am fost în SUA şi e un sentiment unic”, a spus starul de la Hollywood, în cadrul unei conferinţe de presă.

Atkins a povestit că ar vrea să fie supervizor la un „Celebrity fights” între Angelina Jolie şi Jenifer Aniston.

”Celebrity fights” este un concept pe care Eduard Irimia vrea să îl implementeze în România. Preşedintele Superkombat a adăugat că are deja în vizor mai mulţi actori de la Hollywood care ar putea veni în ţara noastră pentru a se lupta în ”Celebrity fights”.

Close
Închide
  Close