De Eduard Apostol,

 1. Pe același teren pe care s-a antrenat și Borussia Dortmund. FCSB se antrenează pe Terenul 1 al complexului „Dama de Noche” din Marbella. Spre deosebire de anul trecut, când roș-albaștrii s-au antrenat pe Terenul 4, băieții lui Bogdan Vintilă au ocupat acum terenul principal al bazei. Pe același teren s-au pregătit zilele trecute și jucătorii Borussiei Dortmund, lucru ușor sesizabil având în vedere că pe marginea suprafeței de joc au rămas bannerele publicitare ale galben-negrilor.
 2. Pintilii intră în noul rol. Mihai Pintilii (35 de ani) nu s-a retras oficial, dar și-a intrat deja în rolul de antrenor secund. În prima parte a antrenamentului fizic, «Pinti» a fost unul dintre ajutoarele lui Bogdan Vintilă. La început, Pintilii a îmbrăcat doar echipamentul albastru, la fel ca toți ceilalți membri din staff-ul tehnic. Pe finalul antrenamentului, „veteranul” și-a pus o bluză neagră, la fel ca restul jucătorilor, participând la niște exerciții tactice. Căpitanul și-ar putea lua rolul în serios și rămâne doar secund în 2020.
 3. Darius Olaru, „adoptat” de grup
  Darius Olaru s-a antrenat alături de noii săi coechipieri. Toți colegii îl strigă «Mexicanu» și a fost primit extrem de bine de grup, puștiul venit de la Mediaș fiind foarte activ. El se cunoaște cu mulți jucători de la loturile naționale de tineret.
 4. FCSB sau Inter?
  Echipamentul de pregătire al roș-albaștrilor seamănă izbitor cu cel al lui Inter. Nu e prezent niciun element roș-albastru, negrul fiind culoarea predominantă. De altfel, directorul sportiv Mihai Stoica e cunoscut drept un mare susținător al lui Internazionale Milano, ocupanta locului secund din Serie A.
 5. Momcilovic se antrenează normal, Soiledis mai așteaptă
  Fundașul Aristidis Soiledis (28 de ani) se pregătește separat cu preparatorul fizic, alături de care efectuează exerciții de stretching, jocuri ușoare cu mingea și ture de teren. Dacă va fi totul în regulă, va evolua în ultimul meci amical, cu japonezii de la Jeonbuk Hyundai FC (22 ianuarie). În schimb, Marko Momcilovic (32 de ani) face pregătirea la aceiași parametri cu ceilalți coechipieri.

Programul amicalelor FCSB din Spania

16 ianuarie, ora 12:00: FCSB – FC Basel
18 ianuarie, ora 16:00: FCSB – Karlsruher SC
20 ianuarie, ora 17:00: FCSB – FC Lokomotiv Moscova
22 ianuarie, ora 17:00: FCSB – Jeonbuk Hyundai FC

Preparatorul i-a cucerit

Preparatorul fizic Marius Dima, succesorul lui Marian Lupu, care a plecat de la FCSB în urma unor conflicte cu mai mulți oameni din club, e apreciat de toată lumea la FCSB. Spre deosebire de Lupu, găsit vinovat pentru degringolada din vară, când echipa ajunsese pe ultimul loc, Marius Dima se află inclusiv în grațiile patronului Gigi Becali, care-l consideră un factor important pentru come-back-ul echipei. Dima a fost preparator și la Dinamo, însă experiența din ”Ștefan cel Mare” n-a fost una pozitivă: el nu s-a înțeles cu jucătorii și a plecat după puțin timp de la „câini”.

150.000 de euro a costat cantonamentul roș-albaștrilor din Marbella

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism