MENIU CAUTĂ
07 Dec. 2018 11:00

FOTO&VIDEO | Cine este toboșarul care dă tonul galeriei României la Euro 2018 de handbal feminin: „Vom da sută la sută în tribune!”

Distribuie

Naționala României este încurajată la Euro 2018 de handbal feminin din Franța de o galerie impresionantă, condusă, ca de obicei, de Angela Pop, care impune ritmul cu toba ei uriașă.

Scandarea favorită a fanilor pentru a le mulțumi jucătoarelor este „Fetele noastre sunt cele mai frumoase!”.

Angela Pop a precizat pentru Libertatea: „La Nancy vom fi peste 300 de români. Suntem pregătiți să stăm în Franța până la finală. Mergem la Paris să cucerim titlul european. Este momentul nostru. Pe 16 decembrie vrem să plângem de fericire! Fetele sunt foarte motivate. Noi vom da 100% în tribune”.

Angela Pop a fost nelipsită de la turnee finale din ultimii ani. „Suntem un grup de prieteni care ne face concediul principal cu echipa națională la turneele finale. Închiriem case de vacanță din timp, de pe siteuri specializate. Toba o car cu mine pe avion, plătesc taxă ca pentru orice bagaj de cală”, a mai spus șefa de galerie, care este tehnician la o Termoficare din Deva.

Angela Pop a început să se apropie de handbal din 2000, după ce s-a împrietenit cu jucătoarea Valentina Ardean Elisei.   


Citește și:

 Povestea Iuliei Dumanska, portărița ucraineancă a naționalei României. Cum și-a făcut singură buletin românesc: „Ne zicea că e deja româncă”

 

Citește mai multe despre Euro 2016, galerie și handbal feminin pe Libertatea.

Comentarii