După rezultatele bune avute cu CS Mioveni, în spe­cial cele din Cupa României, unde a reuşit să eli­mine, antrenând echipa de Liga a II-a, pe Astra – de­ţi­nătoarea Cupei, şi pe Dinamo, zvo­nurile privind o posibilă plecare a lui Claudiu Niculescu au în­ce­put să apară. Dorit de Petrolul sau de Dinamo, ”Claugol” a ales să rămână la divizionara secundă, anunță curier.ro. ”Câinii” l-au instalat azi pe Ionel Dănciulescu, iar ”lupii” vor din iarnă un ”ex”, pe Mircea Rednic, în locul lui Gigi Mulțescu. ”Oaia” are o ofertă din spațiul arab.

Mai întîi. a fost discuţia despre preluarea naţionalei Under 21, acolo de unde Viorel Moldovan a fost promovat secund la naţionala mare. Imediat, Niculescu a infirmat plecarea: ”Mă onorează ceea ce se spune. Dar nu am avut nici o discuţie cu cineva de la Federaţie. Şi mă simt bine aici, la Mioveni“, fiind susţinut de primarul Ion Georgescu: ”Am vorbit cu Niculescu. Nu pleacă! Cel puţin pînă în vară rămîne la noi. Mi-a spus că s-a integrat aici şi se simte bine“.

Apoi, după ce a bătut pe Dinamo, au apărut zvonurile cum că ar fi în negocieri să preia Petrolul, echipă de la care Gigi Mulţescu ar pleca la arabi. Au fost însă doar vorbe, pentru că nu s-a concretizat nimic. Mai nou, ieri au apărut zvonuri că ar fi pe lista lui Dinamo, mai ales că Flavius Stoican şi-a dat demisia.

Claudiu Niculescu a fost ieri la Mioveni, la club, şi apoi la antrenamentul echipei. Oficialii galben – verzi au participat chiar la antrenamentul de după-amiază, după care preşedintele Dumitru Olteanu a spus: ”Claudiu Nu pleacă! Mi-a spus acest lucru! Îl sună toată lumea, şi Petrolul, şi Dinamo, dar le-a spus că este sub contract cu noi şi nu poate discuta. Până în iarnă, sigur nu pleacă! Niculescu are contract cu CS Mioveni doi ani, şi există şi clauze de reziliere a contractului, şi dacă pleacă el, şi dacă îl dăm noi afară“.

Dacă Dinamo l-a înlocuit pe Stoican cu Ionel Dănciulescu, la Petrolul, Gigi Mulțescu a rămas pe loc, cel puțin până-n iarnă.

Cum arată Guvernul Orban, după ultimele negocieri din Parlament. Lista cu miniștri
Recomandări

Cum arată Guvernul Orban, după ultimele negocieri din Parlament. Lista cu miniștri

Conducerea ”lupilor” s-a blindat, în sensul în care, dacă ”Turcul” alege să plece, va pune în loc ”un mare dinamovist”. De fapt, e un ”ex”, Mircea Rednic (52 de ani).

rednic
”Puriul” a mai fost antrenorul ”lupilor” patru luni, între august și octombrie 2012. El a demisionat de la cârma echipei, onorând oferta belgienilor de la Standard Liege. La acea vreme, el a lăsat echipa pe locul 5. Rednic a mai antrenat de atunci la CFR Cluj și la Gent, tot în Belgia!

Diana Belbiță s-a supărat pe români și va reprezenta Canada: "În România voi veni doar în vizită"
GSP.RO

Diana Belbiță s-a supărat pe români și va reprezenta Canada: "În România voi veni doar în vizită"

Horoscop 22 octombrie 2019. Pentru Săgetători, există riscul unor conflicte cu prietenii
HOROSCOP

Horoscop 22 octombrie 2019. Pentru Săgetători, există riscul unor conflicte cu prietenii