Mergi direct la conținut »
Conchita ”a adus” titlul pentru Atletico și Liga pentru Real. Cine cucerește titlul suprem?
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Conchita ”a adus” titlul pentru Atletico și Liga pentru Real. Cine cucerește titlul suprem?

Conchita ”a adus” titlul pentru Atletico și Liga pentru Real. Cine cucerește titlul suprem?

Presa britanică a descoperit o serie de coincidențe stranii, făcând legătura între Conchita Wurst (25 de ani), în fapt Thomas ”Tom” Neuwirth, care a cucerit Eurovision 2o14 pentru Austria, și fotbalulul mondial.

Anul de grație 1966. Udo Jurgens aduce premiul Eurovision pentru Austria. Ce se întâmpla în fotbal? Atletico Madrid cucerea titlul în Spania, Real Madrid se încorona campioană a Europei la nivel de cluburi! CONCHITA

Anul de grație 2014. Suprinzătoarea Conchita Wurst (foto), în fapt un travestit, învinge la Eurovision. Atletico ia ”La Liga”, Real își adjudecă, sâmbătă seară, Liga Campionilor, 4-1 după prelungiri cu ”Atleti”. Cu 1-1 smuls în minutul 90+3!

2014. Seria de coincidențe ciudate e fructificată de ”profeții” din presa britanică. Dacă Atletico și Real ”i-au ieșit” Conchitei, de ce nu ”i-ar ieși” și câștigătoarea Campionatului Mondial. Cine a triumfat în 1966? Anglia, țara-gazdă! Deci, acum, în Brazilia, sud-americanii ar triumfa. S-ar putea să iasă trei din trei, nu?

Close
Închide
  Close