Acum, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a decis să facă publice nişte informaţii de la şedinţa informală cu primarul Bucureştiului în exerciţiu, informează dolce-sport.ro, care citează blogul starostelui federal.

Arena Nationala COCO

1. Primarul interimar a venit însoțit de șapte persoane, printre care și de Cristian Hrițuc, consultant electoral – deci, trecem în logica electorală, știut fiind faptul că dl. Sava candidează la Primăria Sectorului 4.

2. Ni se prezintă documentul cu testele făcute de Max Bogl în Italia undeva în 2014 sau 2015 și ni se spune că au fost trimise la Min. Dezvoltării pe 24 februarie, ulterior întâlnirilor pe care le avusesem– deci, Primăria a deținut în tot acest timp un document depus de constructor dar pe care a întârziat să îl ofere autorităților!!!

3. Cădem cu toții de acord că documentele atestă faptul că Arena este funcțională în fapt – deci, se aduce din nou în discuție asumarea răspunderii de către fiecare dintre părți.

4. Consultantul electoral intervine și ne spune că ar arăta ca și cum primarul dă înapoi. Ne propune să mergem chiar în acel moment spre Min. Dezvoltării – deci, suntem extrași din zona deciziilor și mutați pe terenul jocurilor de imagine.

„Analfabetă! Hai, lasă boceala!” Înregistrare audio cu o învățătoare de la Școala 79 din București țipând la elevi
Recomandări
„Analfabetă! Hai, lasă boceala!” Înregistrare audio cu o învățătoare de la Școala 79 din București țipând la elevi

5. Și eu, și domnul Iorgulescu refuzăm propunerea din motivele arătate mai sus. Solicităm intervenția Consiliului General. Primarul interimar refuză spunându-ne că CGMB nu are nicio treabă – stupoare! Realitatea administrativă este exact invers: primarul duce la executare ceea ce hotărăște Consiliul.

Răzvan Burleanu trage şi-o concluzie la finalul punctelor scrise de el pe blogul personal. „Plecăm cu sentimentul că am fost chemați ca figuranți în campania electorală a candidatului Răzvan Sava. Primarul a ținut la sertar testul din Italia până luna trecută. La începutul lunii ianuarie, FRF s-a oferit să plătească testarea acoperișului la un laborator extern. Nu am primit niciun răspuns.

Baletul birocratic al salvatorului de carton Răzvan Sava costă FRF peste 300.000 de euro. Cam cât înseamnă asta? Exact finanțarea pe un an a competiției de elită a juniorilor de sub 15 ani și deschiderea unui centru regional de excelență. Cine are de suferit pentru campania de imagine a candidatului Sava? Răspundeți dumneavoastră”, susţine şeful FRF.

razvan-sava-421x620