Mergi direct la conținut »
Costel Gâlcă a fost reconfirmat de șefii lui Espanyol și după 0-4 cu Las Palmas: ”Echipa nu e moartă. Nu retrogradăm!” VIDEO
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Costel Gâlcă a fost reconfirmat de șefii lui Espanyol și după 0-4 cu Las Palmas: ”Echipa nu e moartă. Nu retrogradăm!” VIDEO

Costel Gâlcă a fost reconfirmat de șefii lui Espanyol și după 0-4 cu Las Palmas: ”Echipa nu e moartă. Nu retrogradăm!” VIDEO

Costel Gâlcă a fost recornfirmat de șefii lui Espanyol imediat după ce ”papagalii” au pierdut net, 0-4, vineri seară, în deplasare, meciul cu Las Palmas, disputat în deschiderea etapei a 35-a din Primera Division. 

Espanyol rămâne la 5 puncte deasupra liniei retrogradării, iar antrenorul român crede că formația sa nu va retrograda în Segunda.

Cotidianul As scrie că Ramon Roberto și Mao Ye, consilierii clubului și cei care practic îl conduc executiv, au urmărit din tribune partida și la final au reconfirmat poziția lui Costel Gâlcă, în ciuda insecurității care s-a instalat în ceea ce privește poziția din clasament.

Sursa citată mai scrie că, spre diferență de atmosfera din club de după 0-5 acasă cu Real Sociedad, acum lucrurile sunt mai tensionate, în condițiile în care echipa a luat doar două puncte din ultimele patru jocuri, iar programul nu e deloc unul simplu.

Gâlcă a vorbit după meci despre eșecul de vineri și a analizat o partidă în care echipa sa a primit gol la primul șut pe poartă al gazdelor, în prelungirile primei reprize:

“Când adversarul dă gol de fiecare dată când are o ocazie, nu  mai e nimic de zis. Jucătorii au căzut atunci când au văzut că rivalii dau gol la fiecare șut”.

Antrenorul lui Espanyol nu se teme de retrogradare: “Sunt convins de asta, echipa nu e moartă. Ne ridicăm și mergem înainte și dacă vom juca precum în prima reperiză, putem să o învingem pe Sevilla”.

Program Espanyol, ultimele 3 etape

Etapa 36: Sevilla (acasă)

Etapa 37: Barcelona (deplasare)

Etapa 38: Eibar (acasă)

Close
Închide
  Close