Mergi direct la conținut »
CR7, după câștigarea Euro 2016 cu Portugalia: ”După ce am ratat în 2004, l-am rugat pe Dumnezeu să îmi mai acorde o șansă”. Cât de gravă e accidentarea
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > CR7, după câștigarea Euro 2016 cu Portugalia: ”După ce am ratat în 2004, l-am rugat pe Dumnezeu să îmi mai acorde o șansă”. Cât de gravă e accidentarea

CR7, după câștigarea Euro 2016 cu Portugalia: ”După ce am ratat în 2004, l-am rugat pe Dumnezeu să îmi mai acorde o șansă”. Cât de gravă e accidentarea

Cristiano Ronaldo (31 de ani) a vorbit după finala Campionatului European dintre Portugalia și Franța (1-0), meci în urma căruia starul portughez a cucerit primul trofeu  cu echipa națională a țării sale.

„Sunt foarte, foarte fericit să câștig acest trofeu. Era ceva ce mi-am dorit de mult, din 2004. L-am rugat pe Dumnezeu să îmi mai acorde o șansă. Țara mea merită acest trofeu, jucătorii noștri merită. Din păcate, însa, lucrurile nu au mers bine pentru mine, m-am accidentat în primele minute ale finalei, dar mereu am crezut în colegii mei. Au calitate și abilitate, iar strategia antrenorului nostru a fost învingătoare.

Am bătut Franța și sunt bucuros. Acesta este unul dintre cele mai frumoase momente ale carierei mele. Mereu am spus ca vreau să câștig un trofeu cu naționala și să fac istorie. Am reușit! Le mulțumesc colegilor mei, antrenorului, poporului portughez și tuturor oamenilor care au venit până aici să ne sprijine. Este un moment unic pentru mine, pentru poporul portughez și este de neuitat”, a spus Ronaldo, după meci.

În urmă cu 10 ani, Ronaldo a pierdut finala Euro 2004, disputată contra Greciei.

Ronaldo a ieșit de pe teren în minutul 25 al finalei, după ce s-a accidentat în urma unui duel cu Payet. CR7 riscă să lipseasca de pe gazon o perioadă îndelungată.

Potrivit cotidianului ”Marca”, după prima examinare făcută de medic, jucătorul portughez ar avea o leziune de gradul 1 a ligamentul colateral de la genunghiul stâng. Ronaldo are șanse mari să rateze un nou meci important. Supercupa Europei e programată pe 9 august și se va disputa între Real Madrid și FC Sevilla.

Close
Închide
  Close