MENIU CAUTĂ
14 Ian. 2015 10:31

Cu cine a fost înlucuită românca Marina Crețu de către cel mai tare antrenor de fotbal al momentului! GALERIE FOTO

Distribuie

 

Carlo Ancelotti (55 de ani) este socotit cel mai important antrenor de fotbal al momentului. Pe lângă trecutul uriaș avut ca sportiv (a câștigat Liga Campionilor și ca jucător, dar și ce tehnician), peninsularul conduce cea mai titrată formație a lumii, Real Madrid (singura echipă cu 10 Ligi ale Campionilor în palmares). De asemenea, oamenii lui Ancelotti dețin frâiele la zi în Primera Division.

Totodată, Ancelotti este și un mare cuceritor de ”trofee” feminine. Numai că, în dragoste, pentru Ancelotti nu sunt toate lucrurile clare, fiindcă nu pare să fie un tip statornic. Divorțat în 2008 de soția Luisa, cea cu care are doi copii și alături de care era de trei decenii, italianul grizonat a fost consolat multă vreme de către o româncă, Marina Crețu (34 de ani la acea vreme). Numai că fata noastră, o tipă din București cu care don Carlo avea o relație din 2004 și care a lucrat în trustul Mediaset, n-a obținut ce și-a dorit, adică să-și ducă partenerul la altar.

Ancelotti a venit inclusiv în România cu Marina noastră, totul părea să curgă spre o căsătorie, dar situația s-a complicat, deși cei doi s-au mutat împreună la Londra, cât timp Ancelotti a pregătit-o pe Chelsea. A fost dragoste cu năbădăi. Amorezii s-au despărțit de mai multe ori, în 2009 și în 2011, dar s-au împăcat după o vacanță petrecută la Miami. Insuficient să lege ce s-a rupt. Din mai 2011, s-au rupt lanțul.

A venit și ruptura definitivă, fără cale de recurs pentru Marinela. La Zurich, acolo unde a avut loc festivitatea de decernare a ”Balonul de Aur”, Carlo Ancelotti s-a afișat la braț cu Mariann Barenna McClay, noua lui logodnică, după o ceremonie care a avut loc vara trecută, în Vancouver, Canada. Femeia îi face ”marcaj” atent oriunde în lume. Îl însoțește peste tot, astfel încât italianul să nu-și mai poată pierde capul.

Mariann Barenna McClay

Mariann Barenna McClay

Mariann Barenna McClay, cu marele trofeu

Mariann Barenna McClay și don Carlo Ancelotti

Citește mai multe despre carlo ancelotti, amanta, națională, Real Madrid și Romania pe Libertatea.

Comentarii