Atacantul de 18 ani, franco-moldovean, a profitat din plin de vacanța de vară și de vremea însorită de la Paris, pentru a se bronza și a înota împreună cu fratele său, Mihail, la piscina din orașul Puteaux, situat în apropierea capitalei Franței. Asta se întâmpla în iunie. Spre deosebire de alți jucători români, la vârsta lui, Virgiliu Postolachi nu are niciun tatuaj pe corp.

Între timp, Virgiliu Postolachi a devenit subiect de dispută între Federația Română de Fotbal și Federația Moldovenească de Fotbal. Moldovenii susțin că noua senzație de la PSG nu poate juca pentru România decât după 5 ani în Liga 1, în timp ce oficialii de la Casa Fotbalului mizează să-l înregimenteze sub tricolor prin redobândirea cetățeniei române. ”Bunicii lui au fost cetăţeni români şi îndeplineşte din punct de vedere juridic, legal, toate cerinţele pentru a obţine cetăţenia română”, a precizat federalul Mihai Stoichiță. La fel a procedat FRF și în cazul neamțului Max Nicu, în 2009, care a primit cetățenie română pentru că avea rădăcini românești.

Virgiliu Postolachi este un star în devenire, iar francezii îl laudă după ce a marcat golul victoriei în amicalul cu Ateltico Madrid, 3-2.

Puștiul născut la Edineț, Republica Moldova, în 17 martie 2000, este foarte popular în vestiarul echipei PSG Under 19. Virgiliu Postolachi a intrat în jocul unei practicante de fotbal freestyle, care i-a strecurat mingea printre picioare, spre amuzamentul colegilor.

PostolachiIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3


Citește și: Șoferul mașinii cu număr anti-PSD face plângere pentru că fiul său a fost nevoit să asiste la audierea sa (VIDEO)

Urmărește-ne pe Google News