MENIU CAUTĂ
15 Oct. 2017 14:35

Cum a arătat mama lui Adrian Mutu în cea mai fericită zi din viața fiului ei. Doamna Rodica, bunică și soacră de senzație

Distribuie

Mama lui Adrian Mutu a atras toate privirile în ziua în care fiul său și-a creștinat băiețelul și se însoară pentru a treia oară.

Cel supranumit Briliantul are parte de unul dintre cele mai frumoase momente din viața sa duminică, 15 octombrie 2017. Adrian Mutu și-a creștinat băiețelul pe care îl are cu Sandra, Tiago, la o biserică din Pipera.

După botezul micuțului, Adrian Mutu se cunună religios cu aleasa inimii sale, Sandra, cea care îi va deveni cea de-a treia soție.

De la botezul băiețelului lui Adrian Mutu și al Sandrei nu putea să lipsească mama fostului fotbalist, Rodica.

Aceasta a fost o bunică și o soacră de nota 10. A arătat spectaculos, într-o ținută de culoare vișinie. Aranjată ca la carte și de o eleganță aparte, mama lui Adrian Mutu a atras privirile și a fost tot timpul cu zambetul pe buze și foarte atentă la tot ceea ce se petrecea în jur.

Adrian Mutu a mai fost căsătorit de două ori șiu are trei copii din mariajele anterioare. Din căsnicia cu Alexandra Dinu are un băiat, iar din cea cu Consuelo matos Gomez, o frumoasă brunetă din republica Dominicană, are două fete superbe.


Citește și: Ce să nu cauți pe Google. Evită acești termeni ca să nu ai probleme


 

Citește mai multe despre botez, bunica, Mama, Nuntă și soacra pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii