Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > FOTO EXCLUSIV/ Primele imagini de la botezul lui Tiago, băiatul lui Adrian Mutu și al Sandrei

FOTO EXCLUSIV/ Primele imagini de la botezul lui Tiago, băiatul lui Adrian Mutu și al Sandrei

Primele imagini de la botezul lui Tiago, băiatul lui Adrian Mutu. Fotbalistul și soția lui, Sandra Bachici, își creștinează astăzi băiețelul, la biserica din Pipera.

Imagini după slujba de botez

FOTO: Vlad Chirea

Sandra a arătat superb într-o ținută spectaculoasă. partenera de viață a lui Adrian Mutu a purtat o salopetă de culoare roz pal, cu un volan în partea din față și decorată cu bijuterii pe un umăr. ținuta super sexy i-a venit ca turnată, scotându-i în evidență formele foarte bine conturate.

Sandra a accesorizat ținuta cu o poșetă gen plic, în formă de scoică, de culoare albă.

Imagini înainte de slujba de botez

FOTO: Vlad Chirea


Citește și:

Are 23 de ani și a dat lovitura cu o afacere unică în România! Ideea genială din care s-a îmbogățit
Recomandări

Are 23 de ani și a dat lovitura cu o afacere unică în România! Ideea genială din care s-a îmbogățit


Zi mare pentru fostul fotbalist Adrian Mutu. Duminică, 15 octombrie, acesta face nunta cu aleasa inimii sale, dar își creștinează și fiul. Botezului micuțului Tiago (6 luni), băiatul pe care Adi (38 de ani) îl are cu Sandra, e programat în această duminică, de la 12.30, la Biserica Adormirea Maicii Domnului din Pipera. Cununia religioasă cu Sandra va avea loc la ora 17.00, la Biserica Sf. Spiridon Nou din București.

Înainte de nunta cu Sandra, Adrian Mutu a transmis un mesaj.

”Ultimele probe. Adrian Mutu. Costum. Rochie de nuntă. Nuntă”, a comentat fostul sportiv pe o rețea de socializare, acolo unde a postat și o fotografie în care apare îmbrăcat în costumul de ginerică.


VIDEO EXCLUSIV/ La 10 ani, fiica lui Mădălin Voicu a cântat la vioara Stradivarius de peste un milion de euro. ”Era ceva normal, o aveam în casă”

Close
Închide
  Close