Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

FOTO&VIDEO / Cum au petrecut jucătorii Viitorului după câștigarea Cupei României: de la ”Ghiță, te aștept diseară la portiță”, la pamporea

După ce au cucerit Cupa României 2019 la Ploiești, jucătorii și staff-ul de la Viitorul s-au dezlănțuit la petrecerea organizată la un club din Capitală.

Foto: Cristi Preda/ Gazeta Sporturilor

Managerul Gică Hagi a ţinut să-i facă o dedicaţie jucătorului său Virgil Ghiță, desemnat MVP-ul finalei cu Astra (1-1, 2-1 după prelungiri). Internaționalul de tineret a egalat în minutul 76 și a scos o minge de pe linia porții (115).

”Regele” a mers la DJ şi l-a rugat să pună melodia ”Ghiţă”, cântată de Cleopatra Stratan.

La petrecere a fost prezent și Stere Halep, tatăl Simonei. Nepotul Simonei, Dimciu, joacă atacant la echipa U19 a formației din Ovidiu.

Un alt moment inedit: în frunte cu Eric, jucătorul care a decis finala, fotbaliștii au dansat pamporea. VIDEO / Ce este pamporea, dansul care a cucerit Liga 1. Becali vrea să danseze cu Hagi!

  • Pamporea este un dans tradițional al aromânilor care se joacă la nunți și doar de bărbați. Pașii sunt greu de învățat, iar pe Internet există tutoriale care te învață mișcările specifice. 

FOTO&VIDEO / Astra – Viitorul 1-2, finala Cupei României la fotbal 2019. Echipa lui Hagi cucerește trofeul în premieră! Eric a decis meciul în prelungiri

Alte detalii despre party-ul de la clubul de pe Calea Floreasca, aici, în Gazeta Sporturilor.

Close
Închide
  Close