Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Cum este aşteptată România pe arena ”Ilie Oană”! OZN Arena a devenit ”Mucegai Arena” / FOTO în articol

Cum este aşteptată România pe arena ”Ilie Oană”! OZN Arena a devenit ”Mucegai Arena” / FOTO în articol

Cum este aşteptată România pe arena ”Ilie Oană”, pentru amicalul cu Finlanda (5 iunie)! OZN Arena din Ploiești a devenit ”Mucegai Arena”!

ACTUALIZARE. Fotbaliștii cu minimum o prezență în tricoul echipei naționale a României, activi sau retrași din activitate, vor primi o invitație la Tribuna I. Invitațiile vor putea fi ridicate doar de la sediul Federației Române de Fotbal, în zilele de 4 și 5 iunie, și numai în baza unei rezervări telefonice făcute personal până duminică, 3 iunie, ora 17:00. Meciul amical România – Finlanda se va disputa pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, marți, 5 iunie, de la ora 20:30. 

Echipa națională a României va juca, astăzi, 31 mai, în Austria, la Graz, o partidă amicală împotriva selecționatei statului Chile, apoi, peste câteva zile, se va muta la Ploieşti, pentru meciul cu Finlanda, care este programat pe 5 iunie.

O “mândrie” – aceea ca stadionul “Ilie Oană” să rămână în circuitul naţionalei, dar şi o răspundere sporită, de a face cinste unei asemenea “acţiuni”, de a primi cum se cuvine cei mai buni fotbalişti ai ţării, dar şi oaspeţi de pe hotare! În teorie, pentru că practica “dă cu virgulă” în cazul arenei ploieştene, care, din supranumele de “OZN Arena” tinde să devină…. “Mucegai Arena”, scrie ziarulprahova.ro!

Asta pentru că stadionul ploieştean are nevoie urgent de o “recondiţionare”, măcar de faţadă, zona vestiarelor, mai ales, fiind într-o stare deplorabilă!

Gresie picată, instalaţii sanitare rupte, fără a mai pune la socoteală infiltraţiile de apă şi igrasia, toate sunt “disponibile, la ofertă”, celor două reprezentative naţionale care vor evolua la Ploieşti marți, 5 iunie, de la ora 20:30!

 

 

Ar mai fi, aşadar, câteva zile până când Primăria Ploieşti şi Clubul Sportiv Municipal Ploieşti ar trebui să rezolve, măcar “estetic” problemele apărute la stadion, pentru a nu se face de râs, la propriu! După cum se poate vedea, sunt destule lucruri de remediat!

Close
Închide
  Close