Mergi direct la conținut »
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > CUPA DAVIS. România - Israel 2-0. Prima Doamnă, la meci / LIVE BLOG

CUPA DAVIS. România – Israel 2-0. Prima Doamnă, la meci / LIVE BLOG

[gallery ids="1379942,1379943,1379944"]

CUPA DAVIS

ROMÂNIA – ISRAEL 2-0

Adrian Ungur – Bar Botzer 7-5, 6-3, 6-0

Marius Copil – Dudi Sela 6-7 (3), 7-6 (3), 6-4, 6-2 

copil

Marius Copil, a doua rachetă a României

Dubai Tennis ATP Championships

ACTUALIZARE 18.24. România conduce Israel cu 2-0 în Cupa Davis, după prima zi, și este ca și calificată în barajul de promovare în Grupa I Euro-Africană.

Adrian Ungur și Marius Copil au adus punctele care dau liniște. Ungur n-a avut deloc emoții, iar Copil a avut nevoie de un meci excelent, pentru a-l învinge pe cel mai bine clasat jucător aflat la Sibiu: Dudi Sela, locul 100 ATP.

Sela a luat primul set, dar Copil, 68 de locuri în urma israelianului, a revenit și le-a luat pe următoarele 3. În setul 3, Sela a solicitat time-out medical, dar asta nu scade din meritele victoriei arădeanului.

Mâine are loc meciul de dublu, în care Florin Mergea și Horia Tecău pornesc favoriți. Cei doi ar putea aduce punctul decisiv.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Tolo: Ce se întâmpla dacă Bănicioiu făcea lucrări stomatologice în același timp în care el, ca ministru, schimba legea pentru ca spitalul unde lucra să ia mai mulți bani de la stat?!
Recomandări

Tolo: Ce se întâmpla dacă Bănicioiu făcea lucrări stomatologice în același timp în care el, ca ministru, schimba legea pentru ca spitalul unde lucra să ia mai mulți bani de la stat?!

ACTUALIZARE 15.02. ”Mă bucur că am câștigat. I-am transmis scorul șolului meu!”, a declarat Carmen Iohannis, care a plecat după primul meci de simplu. Prima Doamnă a țării n-a urmărit schimburile de mingi din setul doi al jocului Ungur – Botzer, petrecându-și timpul la salonul VIP.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

ACTUALIZARE 12.40. La meci a venit Carmen Iohannis, Prima Doamnă a țării. A sosit cu câteva prietene, dar fără soț. ”Mâine vine și Klaus”, dă de știre fostul mare comentator Cristian Țopescu, prieten la cataramă cu fostul primar al Sibiului.
Carmen Iohannis
IMG_2468

IMG_2469

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

La Sibiu este mobilizare generală, pentru disputa de tenis România – Israel, din primul tur al Grupei I Euro-Africane, iar asta nu are legătură doar cu măsurile de securitate de care au parte oaspeții. La meciurile din cele trei zile sunt așteptați cuplul prezidențial, Carmen și Klaus Iohannis, și importanți oameni din sportul de la noi.

BREAKING NEWS | Ministrul Sănătăţii şi secretarul de stat operează în continuare la clinicile private care beneficiază de schimbările la legea sănătăţii promovate de minister
Recomandări

BREAKING NEWS | Ministrul Sănătăţii şi secretarul de stat operează în continuare la clinicile private care beneficiază de schimbările la legea sănătăţii promovate de minister

IMG_2457

Adrian Ungur și socrul său, Ilie Balaci FOTO: Răzvan Ionașcu

Adrian Ungur (30 de ani, locul 159 ATP), prima rachetă a României, deschide balul, de la ora 13.00, iar în tribună va avea parte de o galerie numeroasă. Au venit să-l susțină socrul Ilie Balaci și soția jucătorului, Liana,care este însărcinată.

Marius Copil (24 de ani, locul 168 ATP) o are în tribună pe mama lui, Vasilica, iar Horia Tecău a venit cu tatăl său – Romeo.

La Sibiu se află și fostul internațional Bogdan Stelea, venit împreună cu Ion Ion Țiriac, fiul lui Ion Țiriac. Și magnatul este așteptat să vină în sala ”Transilvania”.

ROMÂNIA – ISRAEL 0-0

Vineri (ora 13.00, TVR 2)

Adrian Ungur – Bar Botzer
Marius Copil – Dudi Sela

Sâmbătă (ora 15.00, TVR 2)

Florin Mergea/Horia Tecău – Jonathan Erlich/Edan Leshem (ora 15.00, TVR 2)

Duminică (ora 13.00, TVR 2)

Adrian Ungur – Dudi Sela
Marius Copil – Bar Botzer

 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close