Jucătoarea Alexandra Dulgheru, 29 de ani, 168 WTA, care a lucrat cu Dobre, a lansat teoria că tehnicianul român este doar o ”haltă” de tranzit în cariera Simonei.

Firicel Tomai, antrenor care a lucrat cu Halep, are o altă părere. ”Simona s-a schimbat mult. Eu cred că «Brică» va rămâne în echipă cât timp Simona va ști să-l respecte. Nu este un om care să stea și să înghită prea mult. Are mult bun-simț”, a declarat, azi, ”Firi” pentru ”Libertatea”.

”Să-l lași să fie un animal!”

Ieșirile Simonei în fața lui Daniel Dobre, de la on court coaching, nu-i deturnează părerea lui ”Firi”, care consideră că sportivul are nevoie să-și elibereze tensiunea negativă și frustrările apărute în timpul meciului: ”Pe sportiv trebuie să-l lași să fie un animal, nu să se poarte fricos! Simona i-a zis să aplaude, ce a fost jignitor? Eu nu m-aș fi simțit jignit, dacă mi-ar fi făcut mie asta”.

Firicel Tomai, la antrenament                                                                    FOTO: prosport.ro

Alexandra Dulgheru îi cunoaște bine pe Halep și pe Dobre.

”Simona e destul de independentă pe teren, nu cere mult ajutor, dar învață câte ceva de la fiecare antrenor cu care a fost. Este o fire mai independentă și nu oricine poate lucra cu ea, nu acceptă pe oricine, nu poate să aibă respect pentru oricine, adică trebuie să-i câștigi respectul cumva.

Trebuie ceva care să o impresioneze și automat oferă mai mult respect și ea. E o soluție domnul Dobre, e un om foarte bun, ca om și foarte bun profesionist, dar nu știu, cred că e o soluție temporară.

Domnul Dobre mai are lucruri pe acasă, nu poate să facă deplasări prea mult, cred că o să o ajute în perioada asta pe zgură și între timp ea caută pe cineva care să lucreze non stop cu ea”, a afirmat Alexandra Dulgheru, la TV Digi Sport.

Simone Inzaghi contestă victoria CFR-ului: „În România nu s-a jucat fotbal”
GSP.RO

Simone Inzaghi contestă victoria CFR-ului: „În România nu s-a jucat fotbal”

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile
HOROSCOP

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile