Mergi direct la conținut »
Daniel Pancu, despre decizia Tribunalului București în cazul Academiei Rapid: ”La această echipă lucrurile se pot termina...”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Daniel Pancu, despre decizia Tribunalului București în cazul Academiei Rapid: ”La această echipă lucrurile se pot termina...”

Daniel Pancu, despre decizia Tribunalului București în cazul Academiei Rapid: ”La această echipă lucrurile se pot termina…”

Daniel Pancu, despre decizia Tribunalului București în cazul Academiei Rapid: ”La această echipă lucrurile se pot termina...”.

Tribunalul Bucureșști n-a mai judecat recursul celor de la Academia Rapid, fiindcă acesta n-a fost depus la timp. Academia Rapid a primit un verdict negativ la cererea de acordare a personalității juridice, iar acest lucru nu putea fi contestat decât printr-un recurs depus în timp de 7 zile.

Giuleștenii au depășit termenul cu două zile, astfel că Tribunalul nici n-a mai judecat recursul, ci l-a respins ca fiind tardiv. Fără personalitate juridică, echipa înființată de Primăria Sectorului 1 din Capitală nu poate primi Certificat de Identitate Sportivă (CIS), adică „buletinul” fără de care echipa nu poate participa la barajul de promovare în Liga 3.

Daniel Pancu, despre decizia Tribunalului București în cazul Academiei Rapid: „Nu se pune problema să nu jucăm barajul”

„Nu se pune problema să nu putem juca barajul, în cazul în care vom câştiga liga a patra. O să vedeţi că e aşa cum spun eu. Lucrurile la această echipă se pot termina doar dacă alţii vor intra în posesia palmaresului, dacă altcineva va câştiga licitaţia.

Altfel, eu sunt dispus să joc la această echipă indiferent de numele ei, dar o să vedeţi că, mai devreme sau mai târziu, lucrurile se vor termina cu bine pentru toţi cei care iubesc Rapidul”, a declarat Pancu, conform Digi Sport.

CITEȘTE ȘI: 

REPORTAJ VIDEO/ Filmul complet al protestului de sâmbătă: Capitala, provincia și diaspora, unite pentru justiție

Close
Închide
  Close