14 Noi. 2017 12:13

Daniele De Rossi a refuzat să intre pe teren în returul barajului cu Suedia: „Ce naiba să fac eu? Avem nevoie de victorie, nu de egal!” | VIDEO

Distribuie

Daniele De Rossi a refuzat să intre pe teren în returul barajului cu Suedia, 0-0, disputat luni seara la Milano.

Italia era disperată să marcheze, când selecționerul Ventura l-a trimis pe unul dintre secunzi să-i spună închizătorului de la AS Roma să se pregătească pentru a-l introduce în joc. 

De Rossi, care nici nu s-a ridicat de pe bancă, a reacționat extrem de nervos: 'Ce naiba să fac eu? Avem nevoie de victorie, nu de egal! Trebuie să intre Insigne, nu eu!'.

Închizătorul și-a a explicat gestul la finalul partidei: 'A fost un moment frenetic și eu am cerut să apeleze la atacanți. Cel puțin, Insigne sau El Shaarawy puteau fi de mai mult ajutor'.

De Rossi, în vârstă de 34 ani, și-a anunțat retragerea de la națională. Mijlocașul Romei a disputat 117 meciuri pentru reprezentativa Italiei.

„Sunt 16 sau 17 ani de când mă antrenez la Coverciano. Iar gândul că am îmbrăcat acest tricou pentru ultima oară, mă face să mă simt rău. După meci, a fost o atmosferă funebră”, a spus De Rossi.

Italia a remizat pe teren propriu cu Suedia (0-0), luni seara la Milano, în manșa secundă a barajului pentru calificarea la CM 2018, scandinavii obținând biletul pentru turneul final grație victoriei cu 1-0 din meciul tur.

Mondial fără Italia! Cvadrupla campioană a lumii, marea absentă de la Cupa Mondială din 2018.


Citește și: În atenția fanilor care merg la amicalul România – Olanda. Traficul rutier se va restricționa marți pe arterele adiacente stadionului „Național Arena'

Loading...
Comentarii